Surse: Guvernul vrea să înăsprească restricțiile. Limitarea circulației pe timp de noapte, cu o oră mai devreme

bucuresti.jpg

București pe timp de noapte
Circulația în afara locuinței va fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23
Foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Guvernul se gândește să modifice restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărului de cazuri noi. Surse guvernamentale susțin că executivul ar urma să modifice ora de la care se aplică restricțiile de circulație pe timpul nopții. Autoritățile au decis în noiembrie introducerea unor restricții pe timp de noapte. Astfel, după ora 23.00 este permisă ieșirea din casă doar cu declarație pe propria răspundere.

Circulația în afara locuinței va fi interzisă începând cu ora 22, în loc de ora 23. De asemenea, va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele. Și acestea vor putea funcționa doar până la ora 23, potrivit Digi24.

Întrebat, luni (8 martie), dacă Guvernul ia în calcul restricții mai dure, Florin Cîțu a răspuns: „Vom analiza situația, vom vedea evoluția și, în funcție de evoluția situației, vom veni cu măsuri. În acest moment sunt măsurile pe care le avem, pe acestea le implementăm”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Sute de persoane s-au adunat, duminică după-amiază, în Parcul Izvor din Bucureşti, pentru a participa la un protest faţă de ideea vaccinării obligatorii, dar şi faţă de eventuala implementare a aşa-numitului paşaport de vaccinare. Unii dintre participanţi poartă mască de protecţie sanitară, însă mulţi dintre ei nu respectă această măsură şi nici pe cea privind distanţarea fizică.

  • Restaurant

    Comitetul Municipiului București pentru Situația de Urgență a anunțat noi măsuri, după creșterea masivă a numărului de cazuri de coronavirus din București. Capitala intră iar în scenariul roșu. Astfel, restaurantele la interior, teatrele, cinematografele, sălile de jocuri de noroc cafenelele și cluburile se închid începând din această noapte.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5