Surprizele noii relaxări de la 15 iunie. Ce spune Marcel Vela

ministrul-de-interne-marcel-vela.jpg

Ministrul de Interne Marcel Vela
Ministrul de Interne Marcel Vela spune că vor fi surprize după 15 iunie
Citeste tot despre: 

Ministrul de Interne Marcel Vela anunță ”surprize plăcute”, începând din 15 iunie, ziua în care intrăm într-o nouă etapă de relaxare. Oficialul a precizat, însă, că acestea vor veni doar în contextul în care rezultatul analizei epidemiologice va permite acest lucru.

Șeful Internelor, Marcel Vela, a declarat la Digi24 că urmează a treia etapă de relaxare şi va veni cu „multe surprize plăcute. „Cu siguranţă vor fi bine primite de către populaţie”, spune ministrul de Interne.

Surprizele noii relaxări de la 15 iunie. Ce spune Marcel Vela 

 „Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect faţă de colegii mei cu care voi lucra. Cu siguranţă vor fi bine primite de către populaţie, dar vreau să precizez că sunt în funcţie şi de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase”, a dat asigurări Vela.

Ministrul a mai spus că se bazează pe responsabilitatea tuturor compatrioţilor, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, şi din 15 iunie ”să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”.

”Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, a dat asigurări ministrul de Interne.

Măsurile de realxare sunt așteptate de toată lumea. Chiar și premierul Ludovic Orban a fost sâmbătă în Centrul Vechi, la o terasă a unui amic de-al său.

Citește și: 

Ludovic Orban, fotografiat la terasă, în Centrul Vechi al Capitalei. Cu cine a ieșit premierul

Gabriela Firea: ”Mă bucur că premierul s-a simțit bine în Centrul Vechi. Acum 5 ani arăta jalnic”

Noi măsuri de relaxare din 15 iunie

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1