Supriză la Iași! A născut patru dintr-un foc și mai are patru acasă!

patru_bebelusi.jpg

patru bebelusi iasi quadrupleti nastere
Cei patru bebeluși se află deocamdată în maternitate, deoarece au venit pe lume la șapte luni
Captură: PRO TV

Patru dintr-un foc! O tânără de 29 de ani din Iași a născut pe cale naturală patru gemeni: doi băieți și două fete. Iar acasă mai are patru băieți! Femeia n-a știut că poartă în pântece patru suflețele, deoarece nu a fost deloc la medic în timpul sarcinii.

Se întâmplă o dată la 13 milioane de cazuri ca o femeie să nască pe cale naturală patru copii dintr-o dată, iar Irina Cozma, din comuna ieșeană Lespezi, este acea excepție. Tânăra a născut în 10 august două fetițe și doi băieței perfect sănătoși. Ținând cont că au venit însă pe lume mai devreme, adică la 32 de săptămâni, micuții se află încă în maternitatea Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iași.

„Credeam că am gemeni. Dar au ieșit patru. Soțul și-a făcut cruce când a văzut”, a mărturisit femeia, care mai are acasă patru băieți.

patru bebelusi iasi quadrupleti nastereZoom
Irina Cozma mai are acasă patru băieți
Captură: PRO TV

Și medicii ieșeni au fost uimiți când au văzut minunea. A fost o surpriză chiar și pentru ei, mai ales că n-au mai întâlnit un asemenea caz până acum.

Potrivit acestora, copiii evoluează bine și urmează ca, în curând, să plece acasă.

Problema e că familia Cozma trăiește în condiții foarte grele, dormind într-o anexă a casei părintești.

Primarul din Lespezi, Ioan Lazăr, a promis însă că-i va ajuta și le va amenaja căsuța, astfel încât cei opt copilași și părinții lor să trăiască în condiții decente.

loading...
Loading...