Supermaşina de la Click! a plecat la Brăila

Ultima actualizare:

    Gabi-Dana Băbeanu, profesoară de chimie, este fericita proprietară a autoturismului Dacia SanderoFoto: Sever Gheorghe
Gabi-Dana Băbeanu, profesoară de chimie, este fericita proprietară a autoturismului Dacia SanderoFoto: Sever Gheorghe

O zi ploioasă şi friguroasă a devenit însorită pentru o cititoare Click! din Brăila, după ce a aflat că a câştigat marele premiu al concursului Click!Mania, o maşină Dacia Sandero de culoare albă. Gabi-Dana Băbeanu a cumpărat Click!, a răzuit şi a câştigat.

De 10 ani face parte din ”poporul Click!”, cititorii celui mai vândut cotidian din România. Gabi-Dana Băbeanu e profesoară de chimie, are 57 de ani şi nu are carnet de conducere. Participă regulat la concursul Click!Mania şi a fost sigură că o să câştige. Până acum cel mai mare premiu câştigat a fost la loz în plic - 3 lei. Credea că nu are noroc, dar cum speranţa moare ultima, nu s-a lăsat niciodată şi uite că tocmai ziarul ei preferat, Click! i-a răsplătit perseverenţa. ”Tot timpul am sperat că o să obţin maşina. Acum trebuie să fac şi şcoala de şoferi ca să pot să conduc premiul primit. Nu o vând şi o păstrez pentru mine. Nu sunt speriată de ideea de a învăţa la vârsta mea pentru permisul de conducere, de fapt de ieri m-am şi apucat. Primele lucruri despre care am citit sunt semnele rutiere, despre curbe şi trecerile la nivel cu calea ferată”, ne-a povestit fericita câştigătoare. „O să fiu un conducător auto prudent”, promite Gabi-Dana Băbeanu.

Nu îşi face probleme că nu o să obţină permisul de conducere pentru că toată viaţa nu a ratat nici un examen. Gabi-Dana Băbeanu are o poveste de viaţă deosebită. E născută în Caracal, a copilărit în Târgu-Jiu şi Buzău, a făcut facultatea la Iaşi unde şi-a cunoscut soţul. A venit la Brăila unde acesta era inginer şi aici a rămas. Acum este singură, dar are maşină şi o să poată să viziteze toate locurile dragi. Deşi nu are copii, nu o să străbată ţara singură, o să călătorească cu mama ei, fiinţa cea mai dragă.

Familia câștigătorilor Click!MANIA crește în fiecare an! La cel mai iubit concurs din presă s-au câștigat, până acum, 19 mașini, pe lângă miile de premii în banii gheață! Nu rata edițiile viitoare ale concursului nostru! Vom reveni cu multe surprize.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net