Super-maşina asta poate fi a ta!

Ultima actualizare:

    Actriţa Raluca Guslicov, din  serialul “Trăsniţii”, le urează  succes cititorilor noştri
Actriţa Raluca Guslicov, din serialul “Trăsniţii”, le urează succes cititorilor noştri

Ai luat Click! azi? Ai dezlipit lozul? Poţi ţine în mână chiar acum tichetul care te face fericitul posesor al unui superb autoturism Honda Civic, în valoare de 102.052 de lei.

Am promis mii de premii şi ne-am ţinut de cuvânt. Cititorii noştri fideli au câştigat la ediţia de toamnă Click!MANIA un Hyundai i20, bani, telefoane, tablete, electrocasnice, abonamente la Click!, reduceri substanţiale la produse extrem de utile şi multe alte surprize. Până joi, 12 noiembrie, nici un român nu a avut norocul să descopere lozul care aduce cea de-a doua maşină, o Honda Civic, în valoare de 102.052 de lei. Tocmai de aceea, de azi şi până joi inclusiv, 19 noiembrie, Click! îţi dă şansa să câştigi maşina mult râvnită. Vor fi patru zile cu lozuri Click!MANIA. Patru zile în care ai şansă să te alegi cu o maşină nou-nouţă, dar şi cu premii în bani. Cel mai iubit concurs din presă le-a pregătit cititorilor şi şase  lozuri a câte 5.000 de lei fiecare. Aşa că nu rata nici un număr din ziarul tău preferat, dezlipeşte lozul de pe prima pagină şi dacă ai trei simboluri identice ai câştigat. Mult succes tuturor şi abia aşteptăm să facem cunoştinţă cu norocoşii!

Date tehnice Honda Civic

Transmisie: manuală;Capacitate clindrică: 1.339 cmc;Combustibil: benzină;Viteză maximă: 187 km/h;Acceleraţie: 0-100 km/h în 13,4 secunde;Dotări: airbag, climatizare, ESP, control automat al vitezei, faruri reglabile, computer bord, volan reglabil, radio CD+MP3;Preţ: 102.052 de lei (valoarea include şi impozitul pe premiu)

Vineri începe Click!MAGIC

Dragii noştri, surprizele continuă! De vineri, 20 noiembrie, începe Click!MAGIC. V-am pregătit cele mai frumoase cadouri pentru Sărbătorile de iarnă. Astfel, lozurile speciale de concurs le veţi găsi pe ziar în fiecare vineri, până în 11 decembrie inclusiv. În joc sunt peste 5.000 de premii, în valoare de peste 66.000 de lei. Cei mici vor fi cei mai fericiţi, pentru că părinţii lor sau bunicii se pot alege cu telefoane, jucării sirene, interactive sau puzzle, cărţi cu minifigurină Lego şi dvd-uri cu desene animate.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net