Imagini dure cu animalele de la ZOO Reșița. Sunt slabe și abia se târăsc

Incredibil! Imagini greu de privit cu animale rare incredibil de slabe, care abia se târăsc, au fost postate pe Facebook de o tânără care a vizitat Grădina Zoologică „Ioan Crişan” din Reşiţa.

Sunt mulţi oameni care merg să viziteze grădinile zoologice din ţară pentru a întâlni animale pe care doar în cărţi sau la televizor le mai pot vedea. Deşi pe pagina de Facebook a Grădinii Zoologice din Reşiţa se spune că aceasta este locaţia perfectă pentru „a vă relaxa, pentru a învăţa despre animale şi pentru a vă petrece timpul alături de copiii dumneavoastră”, cei care merg acolo pot avea un şoc.

2-2col-zimbru-89561651.jpg

resita, gradina zoo, animale, murdarie
Zimbrul este extrem de slăbit

 

Lei, cerbi, zimbri, dar şi alte vieţuitoare rare şi protejate de lege arată îngrozitor. Sunt slabe şi abia se târăsc pe picioare. O tânără a publicat pe pagina sa de Facebook imagini înfiorătoare cu animalele din acest loc.

8_3-2col-879551.jpg

resita, gradina zoo, animale, murdarie
Mizerie de nedescris în cuşca unei maimuţe

“Cam aşa sunt tratate animalele la grădina zoologică din Reşiţa... acestea sunt câteva dintre fotografiile pe care am reuşit să le fac. Am rămas pur şi simplu şocată. Ţin să precizez şi faptul că majoritatea animalelor sunt bolnave şi rănite”, se arată în postarea de pe Facebook a Adinei Negoiţă. Imaginile de la Grădina Zoologică Reşiţa au devenit virale. Unul dintre cei care au comentat la postarea tinerei din Reşiţa chiar a întrebat, la fotografia cu cei doi lei ţinuţi în grădina zoologică, dacă „sunt câini sau sunt lei”. Alte persoane au cerut autorităţilor să ia măsuri pentru a le salva pe animalele de la Grădina Zoologică din Reşiţa.

8_4-2col-cerb-mort-de-foame-gradina-zoologica-resita-89451.jpg

resita, gradina zoo, animale, murdarie
Un cerb alb, incredibil de slab, parcă strigă după ajutor prin gardul cuştii

Imaginile au fost văzute şi de organizaţiile pentru protecţia animalelor. ”O să meargă cineva la Reşiţa să vadă dacă sunt respectate normele de îngrijire a animalelor prevăzute de Ordinul 1798/2007. Dacă problemele sunt aşa grave, se poate lua în considerare chiar închiderea acesteia”, a declarat reprezentantul ARCA, Kuki Bărbuceanu, pentru Click!.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1