Summer Well: Cel mai aşteptat festival de muzică indie are loc în acest weekend FOTO VIDEO

Ultima actualizare:
Mai sunt cinci zile până începe festivalul Summer Well
Mai sunt cinci zile până începe festivalul Summer Well

Festivalul Summer Well a ajuns la a 5-a ediţie şi are un line-up spectaculos format din 10 trupe. Formaţiile britanice Kasabian, Foals şi The Maccabees vor concerta pe 8 şi 9 august în Buftea, pe domeniul Ştirbey, situat la 15 km de Bucureşti.

Evenimentul se bucură de un adevărat succes şi este cel mai îndrăgit festival de muzică indie-rock de la noi din ţară. Lista de artişti ce vor urca pe scena de la Summer Well, în acest weekend, este completată de: La Roux, The Wombats, Foxes, Sohn, Jungle, Kwabs şi Circa Waves, potrivit summerwell.ro.

Participanţii la eveniment vor avea parte şi de alte activităţi inedite precum jocuri, un panou unde se vor putea fotografia, precum şi un studio de înregistrări unde fanii vor putea să cânte melodiile preferate pe care le vor auzi la Summer Well.

Foals urcă sâmbătă pe scena Summer Well 

Sâmbătă (8 august), publicul român se va bucura să îi vadă urcând pe scena de la Summer Well pe britanicii de la Foals, care sunt capetele de afiş ale acestei zile. Foals este o trupă de indie-rock din Oxford care şi-a lansat albumul de debut „Antidotes” în 2008. Următorul album al formaţiei, „Total Life Forever” s-a bucurat de un succes răsnuător şi include single-ul „Spanish Sahara”, piesa câștigătoare a premiului „Best Track” ( “Cea mai bună piesă” n.r) în cadrul NME Awards. La Summer Well, fanii vor putea asculta şi melodii de pe cel de-al treilea album al formaţiei, intitulat „Holy Fire”, care a fost votat Albumul Anului 2013, de către cititorii publicaţiei britanice NME. La 28 august, Foals lansează cel de-al patrulea album din cariera sa, “What Went Down”.

Summer Well: Kasabian concertează duminică

Celebra trupă Kasabian concertează în cea de-a doua zi a festivalului Summer Well, duminică (9 august), fiind cap de afiş al acestei zile. Primul album al trupei, intitulat "Kasabian", a fost lansat în 2004, fiind urmat de "Colour It In",în 2007, apoi de "Wall of Arms", în 2009 şi de “ Velociraptor!” în 2011. Cel mai nou album al formaţiei a fost lansat în 2014 şi se numeşte “48:13”.

Londonezii de la The Maccabees sunt aşteptaţi la Summer Well pe 8 august

Trupa britanică The Maccabees este una din cele mai aşteptate nume de pe lista artiştilor de la Summer Well. Londonezii au deja trei albume la activ, iar în prezent se pregătesc să îl lanseze pe cel de-al patrulea. Primul single lansat de The Macabees a fost "X-Ray", care s-a bucurat de un real succes şi le-a asigurat un turneu în deschiderea formaţiei Arctic Monkeys. Noul album al britanicilor se intitulează "Marks to prove it" şi a fost lansat pe 31 iulie, cu doar o săptămână înainte ca Maccabees să urce pe scena de la Summer Well.

Cât costă biletele la Summer Well


    Mai sunt cinci zile până începe festivalul Summer WellFoto: Facebook/Summer Well
Mai sunt cinci zile până începe festivalul Summer WellFoto: Facebook/Summer Well

Până la 1 august, abonamentele pentru cele două zile de festival Summer Well au fost disponibile la preţul de 199 lei, exclusiv în magazinele Orange. Acum, biletele mai pot fi achiziţionate şi prin aplicaţia Summer Well sau online, de pe www.easytickets.ro, la preţul de 239 de lei plus taxe. Aplicaţia festivalului Summer Well 2015 poate fi descărcată gratuit de pe Google Play şi din App Store şi este concepută pentru device-urile cu sisteme de operare iOS şi Android. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net