Summer Well: Cel mai aşteptat festival de muzică indie are loc în acest weekend FOTO VIDEO

summer_well.jpg

summer well festival bilete kasabian
Pe scena festivalului Summer Well vor urca 10 trupe
Foto: Facebook Summer Well/ Răzvan Chiriţă

Festivalul Summer Well a ajuns la a 5-a ediţie şi are un line-up spectaculos format din 10 trupe. Formaţiile britanice Kasabian, Foals şi The Maccabees vor concerta pe 8 şi 9 august în Buftea, pe domeniul Ştirbey, situat la 15 km de Bucureşti.

Evenimentul se bucură de un adevărat succes şi este cel mai îndrăgit festival de muzică indie-rock de la noi din ţară. Lista de artişti ce vor urca pe scena de la Summer Well, în acest weekend, este completată de: La Roux, The Wombats, Foxes, Sohn, Jungle, Kwabs şi Circa Waves, potrivit summerwell.ro.

Participanţii la eveniment vor avea parte şi de alte activităţi inedite precum jocuri, un panou unde se vor putea fotografia, precum şi un studio de înregistrări unde fanii vor putea să cânte melodiile preferate pe care le vor auzi la Summer Well.

Foals urcă sâmbătă pe scena Summer Well 

   

Sâmbătă (8 august), publicul român se va bucura să îi vadă urcând pe scena de la Summer Well pe britanicii de la Foals, care sunt capetele de afiş ale acestei zile. Foals este o trupă de indie-rock din Oxford care şi-a lansat albumul de debut „Antidotes” în 2008. Următorul album al formaţiei, „Total Life Forever” s-a bucurat de un succes răsnuător şi include single-ul „Spanish Sahara”, piesa câștigătoare a premiului „Best Track” ( “Cea mai bună piesă” n.r) în cadrul NME Awards. La Summer Well, fanii vor putea asculta şi melodii de pe cel de-al treilea album al formaţiei, intitulat „Holy Fire”, care a fost votat Albumul Anului 2013, de către cititorii publicaţiei britanice NME. La 28 august, Foals lansează cel de-al patrulea album din cariera sa, “What Went Down”.

Summer Well: Kasabian concertează duminică

Celebra trupă Kasabian concertează în cea de-a doua zi a festivalului Summer Well, duminică (9 august), fiind cap de afiş al acestei zile. Primul album al trupei, intitulat "Kasabian", a fost lansat în 2004, fiind urmat de "Colour It In",în 2007, apoi de "Wall of Arms", în 2009 şi de “ Velociraptor!” în 2011. Cel mai nou album al formaţiei a fost lansat în 2014 şi se numeşte “48:13”.

Londonezii de la The Maccabees sunt aşteptaţi la Summer Well pe 8 august

Trupa britanică The Maccabees este una din cele mai aşteptate nume de pe lista artiştilor de la Summer Well. Londonezii au deja trei albume la activ, iar în prezent se pregătesc să îl lanseze pe cel de-al patrulea. Primul single lansat de The Macabees a fost "X-Ray", care s-a bucurat de un real succes şi le-a asigurat un turneu în deschiderea formaţiei Arctic Monkeys. Noul album al britanicilor se intitulează "Marks to prove it" şi a fost lansat pe 31 iulie, cu doar o săptămână înainte ca Maccabees să urce pe scena de la Summer Well.

Cât costă biletele la Summer Well

summer_well_bilete.jpg

summer well festival bilete kasabian
Mai sunt cinci zile până începe festivalul Summer Well
Foto: Facebook/Summer Well

 

Până la 1 august, abonamentele pentru cele două zile de festival Summer Well au fost disponibile la preţul de 199 lei, exclusiv în magazinele Orange. Acum, biletele mai pot fi achiziţionate şi prin aplicaţia Summer Well sau online, de pe www.easytickets.ro, la preţul de 239 de lei plus taxe. Aplicaţia festivalului Summer Well 2015 poate fi descărcată gratuit de pe Google Play şi din App Store şi este concepută pentru device-urile cu sisteme de operare iOS şi Android. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1