Summer Well 2020. Iată care sunt primii artiști anunțați

summer_well.jpg

summer well 2020
Summer Well împlinește 10 ani în 2020
Foto: Facebook

Vara înseamnă automat și o serie de festivaluri de muzică. Iubitorii de distracție nu ratează niciun eveniment care aduce în țara noastră cei mai în vogă artiști ai momentului, așa că ediția aniversară Summer Well 2020 se anunță încă de acum a fi una adevărat incendiară.

Domeniul Ştirbey, de lângă Bucureşti, va fi scena unui festival despre care organizatorii spun că va fi unul ca o vacanţă, așa că între 7 și 9 august se anunță mare distracție, cu atât mai mult cu cât Summer Well 2020 înseamnă și 10 ani de când evenimentul din Buftea a debutat.

Iubitorii muzicii de calitate vor avea ocazia să urmărească live la Summer Well 2020 multe nume mari ale scenii internaţionale, printre care Nothing but Thieves, Of Monsters and Men sau Tom Walker. 

Cât costă biletele la Summer Well 2020

S-au pus în vânzare și primele categorii de bilete, la un preț special, 215 lei + taxe, tarif valabil pentru o perioadă limitată.

Of Monsters and Men

Of Monsters and Men este o trupă pop-folk islandeză, care s-a format în 2010. "My Head is an Animal", albumul de debut al formației, a ajuns pe numărul 1 în topurile din Islanda, Irlanda și Australia, precum și pe numărul 6 în Billboard 200. Piesa "Little Talks" a strâns 280 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Nothing but Thieves

Rock-ul alternativ este reprezentat pe scena Summer Well de Nothing but Thives, trupa formată în 2012 de către cinci băieți din Essex, Anglia. Formația a mai fost prezentp pe scena festivalului din Buftea, în urmă cu trei ani.

 

Tom Walker

Scoțianul Tom Walker a dat lovitura în 2017 cu piesa "Leave a Light On". Albumul său de debut a apărut în martie 2019.

 

Cum poţi ajunge la Summer Well 2020

Pe lângă rutele pe care organizatorii Summer Well le recomandă celor care vor veni cu maşina, există şi autobuze speciale, care vor lega Capitala de Buftea. De asmenea, va fi disponibilă și o parcare pentru biciclete, unde cei care vor alege să ajungă la eveniment pe două roți le pot lăsa în siguranță.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1