Summer Well 2015 te cazează la acelaşi hotel cu trupa Kasabian! Ce trebuie să faci VIDEO

summer_well_2015.jpg

summer well 2015 kasabian foals
Summer Well 2015 îţi oferă ocazia să fii mai aproape de trupa Kasabian
Foto: Facebook/Kasabian

În cele două zile de festival, publicul roman va avea ocazia să asculte live 10 formaţii. La Summer Well 2015 vor urca pe scenă trupele britanice Kasabian, Foals şi The Maccaebees.Pe lângă asta, doi fani au ocazia să stea la hotel cu trupele ce vor urca pe scena festivalului.

Evenimentul are loc în acest weekend, pe 8 şi 9 august. Summer Well 2015 a ajuns la a 5-a ediţie şi va avea loc, ca în fiecare an, pe superbul Domeniu Ştirbey, în Buftea,  situat la 15 km de Capitală. Porţile festivalului se deschid la ora 15.00.

Summer Well 2015 îţi dă ocazia să fii aproape de formaţiile favorite

Prin intermediul concursului I’m with the band, cei care şi-au luat bilete la Summer Well 2015 au ocazia să fie se bucure de acelaşi tratament ca artiştii care vor urca pe scenă. Câştigătorul îşi poate lua un prieten alături de care va fi cazat două nopţi la hotelul unde stau şi trupele şi vor acea acces în backstage. Pe lângă asta, o maşină te va duce de la hotel la festival, la fel ca pe formaţii. Tot ce trebuie să faci să câştigi acest concurs este să îndeplineşti trei condiţii: să ai 16 ani, să fii client Orange şi să ai un abonament de festival. Apoi, poţi completa formularul de pe site-ul oficial Summer Well 2015 şi să participi la concurs.

Summer Well 2015: Prima zi

 

Pe 8 august, fanii au ocazia să îi asculte la Summer Well 2015 pe următorii artişti: Foals, The Maccabees, La Roux, Kwabs, Circa Waves. Britanici de la Foals sunt capetele de afiş ale acestei zile. Trupa are la activ trei albume: „Antidotes”,  „Total Life Forever” şi „Holy Fire”. La Summer Well 2015, fanii formaţiei au ocazia să asculte şi melodii noi de pe următorul album, “What Went Down”, care va fi lansat la 28 august.

Summer Well 2015: A doua zi

 

Trupa Kasabian va urca pe scena Summer Well 2015 pe 9 august, fiind capul de afiş din ultima zi a festivalului. Britanicii au lansat cel mai recent album în 2014, intitulat “48:13”. Pe lângă Kasabian, publicul îi va vedea la Summer Well 2015 şi pe: britanicii de la The Wombats, care au mai cântat la acest festival în ediţia din 2011, Jungle, Foxes şi pe Sohn. Iniţial, în cea de-a doua zi a Summer Well 2015 era anunţat Dan Croll, însă artistul nu mai poate participa la festival, deoarece au apărut modificări neaşteptate în agenda sa. Acesta a fost înlocuit de cântăreţul britanic Sohn. 

Cum ajungi la Summer Well 2015

Participanţii la festival pot ajunge la domeniul Ştirbey cu linia de transport Summer Well 2015, care va pleca în fiecare dintre cele două zile din staţia Muzeul Ţăranului Român, situată în apropiere de Piaţa Victoriei. Primul autobuz pleacă la 14.30, iar această linie de transport va funcţiona până la ora 01.00 noaptea. Plecarea de la Summer Well 2015, din Buftea, se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este 3,5 lei, pentru cei care deţin un portofel electronic şi 7 lei dus-întors pentru cei care nu au. Durata unei călătorii este de 30 de minute, conform site-ului oficial Summer Well.

Cei care doresc, pot ajunge la Summer Well 2015 şi cu maşinile personale. Exitră trei trasee: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca. În Buftea sunt spaţii special amenejate pentru parcare. 350 de locuri de parcare se găsesc în apropierea Domeniului Ştirbey.

Biletele pentru cele două  zile de festival Summer Well 2015 costă 239 de lei plus taxe şi pot fi procurate prin aplicaţia Summer Well (disponibilă pe toate device-urile care au sisteme de operare Android sau iOs), din Orange Shop sau online (easytickets.ro).

Loading...
 
 

Citește și