Summer Well 2015: Ce artişti cântă în cele două zile de festival VIDEO

Ultima actualizare:

    La Summer Well 2015, publicul român va avea ocazia să vadă 10 trupe străineFoto: Facebook/Summer Well
La Summer Well 2015, publicul român va avea ocazia să vadă 10 trupe străineFoto: Facebook/Summer Well

Summer Well 2015 este cel mai important eveniment de muzică indie de la noi din ţară. Festivalul a ajuns la cea de-a 5-a ediţie şi se anunţă a fi un adevărat succes. Capetele de afiş sunt formaţiile britanice Foals şi Kasabian.

Summer Well 2015 este cel mai important evniment de muzică indie de la noi din ţară. Festivalul a ajuns la cea de-a 5-a ediţie şi se anunţă a fi un adevărat succes.  Capetele de afiş vor fi formaţiile britanice Foals şi Kasabian.

Summer Well 2015: Ce trupe urcă pe scenă în prima zi

Sâmbătă, 8 august, la Summer Well 2015 vor cânta cinci trupe. Capul de afiş al acestei zile este formaţia Foals. Prima trupă care urcă pe scenă, la ora 17.15, este Circa Waves. Indie rockerii din Marea Britanie au debutat în 2013 cu single-ul  "Get Away/Good For Me". Britanicii şi-au lasant primul album în 2015, intitulat "Young Chasers". Al doilea artist care va cânta la Summer Well 2015 este Kwabs. Cântăreţul a făcut furori cu cel mai de success single al său, intitulat "Walk", care a devenit hit internaţional. Videoclipul său a acumulat 54 de milioane de vizualizări pe canalul Youtube. La ora 19.45, pe scena Summer Well 2015 va urca formaţia The Maccabees.Londonezii au patru albume la activ, pe cel de-al patrulea l-au lansat la 31 iulie, cu puţin timp înainte să cânte pentru fanii români la Summer Well 2015. A patra formaţie care va urca pe scenă este La Roux, care o are în frunte pe solista Elly Jackson. Londonezii au lansat două albume până în prezent: “La Roux”, în 2009 şi “Trouble in Paradise”, în 2014. Ultima trupă care va cânta în prima zi de Summer Well 2015 este Foals, ,care îl are în frunte pe Yannis Philippakis. Indie rockerii englezii au la activ trei albume de succes: „Antidotes” (2008), „Total Life Forever” (2010), „Holy Fire” (2013). Publicul român are ocazia să asculte la Summer Well 2015 melodii noi de pe următorul album al trupei, intitulat „What Went Down”, care va fi lansat la 28 august.

Summer Well 2015: formaţiile din ultima zi a festivalului

În cea de-a doua zi, pe 9 august, la Summer Well 2015 vor urca pe scenă tot cinci trupe. Primul artist este Sohn, cel care l-a înlocuit pe Dan Croll, care fusese anunţat iniţial. Sohn este un muzician britanic, stabilit în Viena. Melodiile „The Wheel” şi „Red lines” s-au bucurat de un adevărat succes. A al doilea artist care cântă în ultima zi de Summer Well 2015 este Foxes, pe numele ei real Louisa Rose Allen. Cântăreaţa britanică a lansat două albume de succes: „Glorious” (2014) şi „All i need” (2015). La ora 19.30, urcă pe scena Summer Well 2015 formaţia Jungle care va încânta publicul de la Buftea cu ritmuri modern soul. Cei şapte londonezi au lansat primul albun în 2014, intitulat „Jungle”. A patra formaţie de la Summer Well 2015 este The Wombats. Britanicii au mai participat la acest festival şi în 2011 şi au la activ trei albume: „A Guide to Love, Loss & Desperation”(2007), “This Modern Glitch”(2011) şi “Glitterbug” (2015). Formaţia care închide cea de-a 5-a ediţie a festivalului este trupa Kasabian. Britanicii vor urca pe scena Summer Well 2015 la ora 22.30. Publicul român va asculta live melodii care au consacrat trupa, dar şi cele mai noi single-uri.

Summer Well 2015: Bilete

Un abonament pentru cele două zile de festival Summer Well 2015 costă 258,12 lei. Puteţi achiziţiona bilete online, pe site-ul easytickets.ro, din magazinele Orange sau prin aplicaţia Summer Well. La Domeniul Ştirbey se poate ajunge cu linia de transport specială a festivalului. Primul autobuz pleacă de la staţia Muzeul Ţăranului Român la ora 14.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net