Suferi de hernie? Aici te operezi gratuit!

cliima20140122_0024_1.jpg

medici, oepratie,spital rovinari,hernie
Pacienții care suferă de hernii vor fi operați la Spitalul Rovinari în mod gratuit (foto: arhivă)

Ai fost diagnosticat cu hernie inghinală sau orice defect al peretelui abdominal și vrei să te operezi? Spitalul Rovinari (județul Gorj) împreună cu o echipă de medici chirurgi din SUA vor lansa o misiune umanitară: ,,International Surgical Collaboration” în cadrul căreia se vor efectua operații gratuite pentru pacienții diagnosticați cu hernii.

Proiectul demarat de dr. Popa Florina se desfășuară în perioada 25-29 august 2014 la Spitalul Rovinari. Aici se vor trata gratuit următoarele boli: hernie inghinală, femurală, ombilicală, epigastrică, incizională (eventrație) precum și hernii parastomale.

Cei care doresc să beneficieze în mod gratuit de aceste intervenții chirurgicale trebuie să se prezinte la Spitalul Rovinari, unde vor fi investigați și programați pentru operație de dr. Dumitrelea Dănuț. Persoanele interesate pot suna pentru mai multe detalii la Spitalul Rovinari unde sa menționeze că vor sa fie operați în cadrul misiunii, sau pentru programare la numărul de telefon: 0755.959.363 al dr. Popa Florina, directorul de program.

Pentru a beneficia de gratuitatea intervențiilor chirurgicale, costurilor de spitalizare și a materialelor donate de medicii din SUA, persoanele sunt rugate să se prezinte la spitalul Rovinari cu bilet de trimite de la medicul de familie și dovadă de asigurat.

 

loading...
Loading...