Suceava. Un tânăr de 17 de ani a murit în urma coliziunii dintre un tractor şi un autoturism

Ultima actualizare:

    O maşină şi un tractor s-au ciocnitFoto: News.ro
O maşină şi un tractor s-au ciocnitFoto: News.ro

Un tânăr de 17 de ani a murit, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava., după ce o maşină şi un tractor s-au ciocnit. Un alt tânăr, de 21 de ani, a fost grav rănit.

Un teribil accident rutier a avut loc sâmbătă seară în localitatea Clit, din comuna Arbore, județul Suceava. În urma coliziunii dintre un tractor agricol și un autoturism, un adolescent în vârstă de 17 ani a fost scos în stare de inconștiență dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale chemate la locul accidentului, minorul nu a mai putut fi salvat și a decedat. Șoferul mașinii implicată în accident, un tânăr de 21 de ani, a suferit, la rândul său, multiple leziuni. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului a fost transportat la spital. Bărbatul care conducea utilajul agricol nu a prezentat nici un fel de probleme medicale.


    Leziunile de la nivelul feţei au îngreunat recunoaşterea victimeiFoto: News.ro
Leziunile de la nivelul feţei au îngreunat recunoaşterea victimeiFoto: News.ro

La locul tragediei au ajuns și au intervenit pompierii militari de la subunitățile Rădăuți și Solca, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Inițial, autoritățile au comunicat o vârstă greșită a tânărului decedat, 25 de ani în loc de 17. ”Are 17 ani victima decedată. Au fost mai multe declaraţii confuze ale martorilor, pentru că sunt mai multi fraţi în familie, iar leziunile de la nivelul feţei au îngreunat recunoaşterea acestuia”, au transmis autorităţile. 

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net