Suceava: A plonjat cu BMW-ul în apă, apoi a venit băut la locul accidentului să reclame că i-a fost furată mașina

Ultima actualizare:

    foto: Arhivă
foto: Arhivă

La 19 ani, un sucevean a vrut să scape basma curată după ce a provocat un accident de circulație. Aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul mașinii, a lovit un alt autoturism, a plonjat în albia unui pârâu, apoi a fugit de la locul faptei.

Avea și motive să dispară de la locul accidentului: nu deținea permis de conducere, mașina era neînmatriculată și era și băut. Totul s-a petrecut luni seară, în zona Tărnicioara din comuna Ostra, scrie obiectivdesuceava.ro. Pe drumul județean 177A, un șofer de 24 ani, din comuna Stulpicani, conducea pe direcția Ostra – Frasin autoturismul marca Audi, iar într-o curbă fără vizibilitate la stânga, a fost acroșat în partea laterală stânga de un BMW ce venea din sensul opus. Șoferul acestuia din urmă a pierdut controlul asupra direcției de mers, a mai parcurs 20 m, a intrat pe sensul opus, răsturnându-se apoi în albia pârâului Tărnicioara.

Imediat, șoferul din Audi a coborât în albia pârâului să vadă dacă poate acorda primul ajutor șoferului din BMW, însă nu a găsit pe nimeni la mașină, așa că a chemat poliția. Imediat după sosirea oamenilor legii, la locul accidentului s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din comuna Ostra, băut și fără permis de conducere, care a declarat că autoturismul căzut în albia râului este al lui, nu este înmatriculat, dar nu știe cine l-a condus pentru că i-a fost luat din curtea locuinței în timp ce el dormea. Acesta a declarat că a lăsat autoturismul neasigurat și cu cheile în contact.

Ancheta a demonstrat că la volan fusese chiar el, însă voia să scape nepedepsit. Planul i-a fost dejucat de polițiști, care îl cercetează acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,32 mg alcool pur în aerul expirat.

Citește și:

Moarte cumplită în Capitală: s-a înecat în maşină, în râul Dâmboviţa

A testat lacul înghețat cu mașina. Scenele care au urmat au făcut înconjurul Internetului

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net