Studentă spulberată pe trecere de un vitezoman

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O altă viaţă a fost curmată prea devreme. O tânără din Odorheiu Secuiesc a fost ucisă, luni noapte, pe o trecere de pietoni din Capitală. Şoferul, un cetăţean irakian, mergea cu peste 100 km/h.

Szilvia avea 24 de ani şi venise în Capitală, acolo unde spera să-şi facă o viaţă mai bună. Era studentă la master, la Facultatea de Drept, şi îşi făcuse o mulţime de prieteni în Bucureşti. Tot cu o prietenă era şi luni noapte, când a sfârşit ­într-un mod cumplit. A vrut să traverseze strada pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din cartierul Militari.

simeon stalpnicul png

Szilvia a văzut maşina care venea cu o viteză ameţitoare, dar s-a speriat şi s-a blocat în mijlocul străzii. Atunci, a fost lovită în plin şi aruncată în aer câţiva metri. Prietena fetei a reuşit să se salveze, sărind în ultimul moment din faţa autoturismului. Szilvia a suferit răni grave la cap şi a murit la scurt timp. Impactul a fost atât de violent, încât o persoană care a asistat la teribilul accident a leşinat.

Şoferul irakian a fugit de la locul faptei, dar a fost găsit de poliţişti

simeon stalpnicul png

Maşina fusese ascunsă într-o curte din Domneşti

simeon stalpnicul png

Şoferul maşinii nu a oprit nici măcar o clipă să vadă ce nenorocire a provocat. A accelerat cât a putut de tare şi a dispărut în noapte. Apoi, tânărul irakian, de 22 de ani, şi-a sunat prietenii pentru a-l ajuta. Unul dintre ei i-a luat maşina avariată, i-a schimbat plăcuţele de înmatriculare şi a ascuns-o într-o curte din Domneşti.

Irakianul s-a ascuns în casa unui amic din comuna Roşu, însă nu pentru mult timp. Poliţiştii l-au găsit trei ore mai târziu. Tânărul a fost reţinut şi este cercetat acum pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Cei care l-au ajutat sunt acuzaţi de complicitate.

1 octombrie 2013- Francesca a fost ucisă în prima zi de facultate

O studentă la Jurnalism a fost ucisă pe trecerea de pietoni chiar în prima zi de facultate, la câteva zile după ce împlinise 19 ani. Francesca Belea era fericită că terminase prima zi de facultate, la începutul lunii octombrie. Se îndrepta veselă spre casă, în cartierul Militari, în jurul orei 20.30, dar pe trecerea de pietoni a fost lovită din plin de un şofer de 47 de ani, la volanul unui Logan.

Analizele au arătat că şoferul avea 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, deci conducea sub influenţa alcoolului. Fata a suferit leziuni grave la cap şi, din păcate, a decedat la spital. Şoferului i s-a deschis dosar penal pentru omor din culpă. Tânăra era din Târnăveni, judeţul Mureş, unde au rămas îndureraţi părinţii, rudele şi colegii de şcoală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net