Striptease şi dezmăţ cu doctori la Spitalul Militar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dezmăţ cu medici şi femei dezbrăcate. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva luni la Spitalul Militar din Focşani, când mai multe angajate, în frunte cu şefii lor, s-au pipăit şi şi-au arătat lenjeria intimă.Totul s-a petrecut la doi paşi de saloanele bolnavilor.

O zi de naştere s-a transformat într-un dezmăţ total. După ce au băut bine, au scăpat de inhibiţii şi şi-au aruncat hainele fără nici o jenă. Sărbătorita, o blondă de 30 de ani, pe nume Lyla s-a aflat în centrul atenţiei. Îmbrăcată cu o rochiţă scurtă şi strâmtă, fata, care lucrează la Resurse Umane, şi-a pus toţi colegii pe jar.

Sorin Ivan, purtătorul de cuvânt al spitalului, i-a dat pistolul uneia dintre colege, care îi “freca” un deget

simeon stalpnicul png

Lyla, în braţele lui Viorel Dănilă, şeful de la Contabilitate

simeon stalpnicul png

Cu mişcări lascive, Lyla a început să facă striptease în birou. Ba mai mult, în imagini se poate vedea cum aceasta este dezbrăcată de una dintre colege până la sutien. Incinse, cele două femei s-au lăsat pipăite de şefii lor: comandantul spitalului, colonelul Constantin Adochiţei, care este medic chirurg la unitatea în cauză, Viorel Dănilă, şeful de la Contabilitate şi Sorin Ivan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar.

Mai mult, în fotografiile deocheate realizate de unul dintre participaţii la petrecere şi date apoi la presă, se observă cum medicul Adochiţei i-a făcut cadou colegei blonde o cravată, pe care i-a aşezat-o la gât. Pe cravată este inscripţionat mesajul: „Fereşte-ne Doamne de blonde, dar fă o excepţie: Loveşte-ne cu Lyla! Fără pretenţie, cu maximă intenţie". 

Comandantul Constantin Adochiţei îi pune la gât blondei cravata cu mesajul erotic

simeon stalpnicul png

Angajatele s-au dezbrăcat una pe alta

simeon stalpnicul png

Lyla se mişcă lasciv în văzul colegilor

simeon stalpnicul png

Comandantul a refuzat să le ofere precizări ziariştilor în legătură cu cele întâmplate, în schimb va trebui să le explice mai-marilor din Ministerul Apărării ce s-a întâmplat cu adevărat la ziua de naştere a Lylei. Ministrul Mircea Duşa a trimis, ieri, corpul de control la Spitalul Militar din Focşani.

„Nu sunt de acord ca într-o instituţie medicală să se întâmple aşa ceva. Nimeni nu este împotriva petrecerilor, dar nu într-o unitate medicală militară. Am luat legătura cu directorul Direcţiei Medicale şi se vor lua măsuri", a declarat ministrul Apărării, imediat ce a văzut în presă imaginile scandaloase. Raportul anchetei va fi dat publicităţii mâine.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net