Strigătul de disperare al polițiștilor. "Salvați-o pe Angi!" Tânăra bolnavă de cancer are nevoie de tratament în Turcia

Ultima actualizare:

    Angela Stan are 31 de ani și suferă de cancer de col uterinFoto: Sindicatul Europol
Angela Stan are 31 de ani și suferă de cancer de col uterinFoto: Sindicatul Europol

Este tânără, frumoasă și iubește viața. Însă, zilele îi sunt numărate. La 31 de ani, polițista Angela Stan este chinuită de o boală cumplită! Are cancer de col uterin cu metastază, iar colegii ei se luptă ca să strângă bani, pentru ca ea să ajungă la tratament în Turcia.

”Salvați-o pe Angi!”, este strigătul de disperare al polițiștilor, care vor să-i aducă speranța că viața nu s-a terminat aici pentru colega lor.

Angela are cancer de col uterin și metastază la plămâni

”Angela Stan este colega noastră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, are 31 de ani și a fost diagnosticată cu o boală crâncenă, o boală necruțătoare, o boală care nu ține cont de vârstă sau de dorința de a trăi. Angi suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei”, anunță cei de la Sindicatul Europol.

Numai primele șase proceduri pe care trebuie să le urmeze ajung la 30.000 de euro, la care se vor adăuga și alte investigații medicale.

Angela are nevoie de cel puțin 30.000 de euro ca să poată fi tratată în Turcia

”Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să redăm zâmbetul colegei noastre. Cei care pot face un bine care va fi răsplătit înzecit de Dumnezeu, pot dona în următoarele conturi ale soțului colegei”, au mai transmis reperezentanții polițiștilor.

Stan Gheorghiță Alin - RO65BTRLEURCRT0445757401 - contul în EURO; RO18BTRLRONCRT0445757401 - contul în LEI. Se poate dona, de asemenea, și în contul de Revolut al soțului, Stan Gheorghita Alin, număr de telefon: 0752.302.200.

Cancerul de col uterin, boala de care mor cele mai multe românce

În țara noastră, cancerul de col uterin reprezintă prima cauză de mortalitate la femeile cu vârsta cuprinsă între 15 și 44 de ani.

În fiecare an, în România, aproximativ 2.000 de femei pierd lupta cu această boală, iar alte peste 3.300 află că suferă de așa ceva. 

Citește și: 

Cancerul de col uterin, boala de care mor cele mai multe românce. Anual, se înregistrează peste 3.300 de cazuri noi

Cancerul de col uterin poate fi prevenit

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net