Străzile din București, pline de gunoaie după mitingul PSD de la Piața Victoriei

Ultima actualizare:

    Peste 200.000 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei sâmbătă seară, 9 iunie, pentru a susține PSD
Peste 200.000 de oameni s-au strâns în Piața Victoriei sâmbătă seară, 9 iunie, pentru a susține PSD

Peste 200.000 de oameni au fost prezenți sâmbătă seară, 9 iunie, în Piața Victoriei pentru a susține Partidul Social Democrat și să militeze împotriva abuzurilor în justiție. Au fost aduși oameni din toațe orașele cu autocare, microbuze și trenuri. Unii au știut pentru ce s-au aflat în acel loc și despre ce a fost vorba în cadrul Mitingului, însă mulți dintre ei nu aveau habar ce avea să se întâmple acolo. Cert este că după ce s-a încheiat Mitingul, simpatizanții PSD au lăsat străzile pline de gunoaie în urmă.

Mitingul a avut și un cod vestimentar, oamenii fiind rugați să poarte alb de la brâu în sus, și chiar dacă au respectat regula uniformei, aceștia nu și-au făcut «temele» și nu au avut idee despre ce este vorba acolo, potrivit știrileprotv.ro.  

Susținătorii PSD nu au știut ce se va întâmpla la Piața Victoriei

Unul dintre participanți a fost întrebat de un reporter cu ce scop se află acolo și a răspuns, sincer, că a venit la București ca toată lumea. Chestionat din nou de reporter dacă ar fi venit doar într-o plimbare, el a spus că nu, ar fi venit cu alte treburi, însă cu siguranță nu aveau legătură cu Mitingul din Piața Victoriei. În aceeași situație s-a aflat și o femeie care, întrebată același lucru, a răspuns că a fost luată pe nepregătite și dacă ar fi știut că avea să dea un interviu, s-ar fi pregătit mai mult să-și amintească nemulțumirile ei. Participant: “M-aţi luat aşa nepregătită. Dacă ştiam că trebuie să dau un interviu chiar îmi luam în calcul toate aspectele care m-au nemulţumit”, a declarat ea pentru protv.

Mitingul a fost la un pas de dezastru, mai mult de 25 de persoane au avut nevoie de îngrijire medicală și au fost transportate la spital, lucru pe care l-au luat în calcul și organizatorii acestui eveniment. Un bărbat a fost agresat de altcineva pe motiv că mesajul transmis de el ar fi nepotrivit, iar altă persoană a fost sancționată cu 200 de lei deoarece a adresat injurii simpatizanților. 

Cu toate acestea, susținătorii PSD le-au dat de muncă echipajelor de salubrizare, dat fiind faptul că străzile au fost umplute până la saturație de gunoaie la fiecare pas. Deși au venit să-și susțină partidul, oamenilior nu le-a păsat de cum va arăta Capitala după ce vor pleca. Demonstrația s-a finalizat la orele 22, iar imediat mașinile de salubritate au împânzit bulevardele. 


    Străzile din București, pline de gunoaie după itingul PSD din Piața VictorieiFoto Facebook
Străzile din București, pline de gunoaie după itingul PSD din Piața VictorieiFoto Facebook

Liviu Dragnea: «Suntem ceea ce se cheamă democrație»

“Haideţi să o felicităm cu toţii pe Simona Halep! Ne-a adus o bucurie după 40 de ani. Vă salut cu respect şi admiraţie pe toţi cei care aţi venit astăzi să fiţi alături de noi, aici în Piaţa Victoriei. (...) Propaganda securistă vrea să ne facă să credem că suntem puţini. Aţi dat dovadă de curaj că aţi venit aici, v-aţi asumat cu demnitate poziţia, dreptul la libertăţi şi democraţie. (...) Îi salut cu milă pe toţi trimişii în piaţă ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau din curiozitate şi vă rog sa-i salutaţi!Statul paralel să nu uite că suntem mulţi, pentru că suntem ceea ce se cheamă democraţie, voinţa populară consfinţită de lege şi de Constituţie. (...) Statul paralel este cel care foloseşte instituţiile statului într-un mod nelegitim. (...) Au trecut trei ani şi jumătate de când regimul Băsescu care a construit acest sistem a plecat, dar instrumentele lui au rămas. Procurorii corupţi au rămas (...) , şefa DNA a rămas. (...) Aţi văzut-o anchetând Guvernul doar pentru că guvernează. Aţi văzut-o umilind şi arestând zeci de oameni care apoi au fost achitaţi. Generalii au rămas - ei vorbesc azi prin gura multor politicieni din opoziţie şi acţionează prin reţeaua de propagandă securistă, atacă democraţia prin partide şi ONG-uri finanţate ilegal. Jurnaliştii sub acoperire au rămas”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea în cadrul Mitingului de la Piața Victoriei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net