Strania poveste a românului împuşcat în cap. S-a întâmplat în Ucraina

Ultima actualizare:

    Victima a fost transportată cu elicopterulFoto: "Adevărul"
Victima a fost transportată cu elicopterulFoto: "Adevărul"

Un caz care ridică multe semne de întrebare! Gavril Gabor, în vârstă de 19 ani, din judeţul Suceava, a fost împuşcat în timpul unui furt comis în regiunea Cernăuţi. Gabor a fost transportat cu o ambulanţă până în Vama Siret, iar de acolo a fost transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj. Autorităţile sucevene nu cunosc circumstanţele în care tânărul a fost împuşcat în cap.

Românul ar fi fost împuşcat în regiunea Cernăuţi, pe 30 septembrie, chiar de poliţiştii ucraineni, după ce ar fi fost prins la furat. Acest eveniment este învăluit de mister, deoarece nu au fost oferite prea multe informaţii. Suceveanul Gavril Gabor a ajuns în stare gravă la o clinică din Cluj-Napoca, fiind transportat cu un elicopter SMURD chiar din Vama Siret. Autorităţile locale din Suceava nu au oferit prea multe detalii cu privire la acest episod.

„Decizia privind transportul tânărului din Ucraina în România şi mai departe spre un spital din Ardeal a fost luată la nivelul conducerii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI”, a declarat generalul de brigadă Ioan Burlui, şeful ISU Suceava. Nici cei de la Poliţia de Frontieră Suceava n-au dat detalii despre modul în care Gabor a fost împuşcat în cap şi transferat din Ucraina.

„Cum incidentul s-a produs pe teritoriul statului vecin, nu vă putem ajuta cu informaţii legate despre acest eveniment”, a menţionat comisarul şef Ilie Poroch Seriţan, de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Gavril Gabor a ajuns la clinica din Cluj-Napoca cu grave leziuni cranio - cerebrale. În momentul în care a fost preluat de medicii români, tânărul avea glontele în cap. El a fost operat de urgenţă, însă starea lui nu e stabilă. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net