A stors zeci de mii de euro de la mame disperate

Ultima actualizare:

    Fausta Dumitru se recomanda «Măicuţa Ştefania» şi le promitea miracole femeilor cu probleme grave
Fausta Dumitru se recomanda «Măicuţa Ştefania» şi le promitea miracole femeilor cu probleme grave

A făcut ravagii printre femei aflate la ananghie! Fausta Dumitru (32 de ani), cunoscută drept “Măicuţa Tămăduitoare Ştefania”, a reuşit să convingă zeci de românce care se confruntau cu situaţii critice să plătească zeci de mii de dolari pentru a scăpa de ”trimesături şi forţa diavolească”. O singură clientă a plătit 40.000 de euro.

Ce escroacă! Se recomanda “Măicuţa Ştefania”, fie de la Mitropolia Iaşi, fie de la Mănăstirea Sfântul Petru din Cluj, dar în realitate era Fausta Dumitru, o infractoare din Ploieşti. În baza unui scenariu bine pus la punct şi-a câştigat încrederea unor românce, toate stabilite în afara ţării şi aflate în situaţii dificile. Printre clienţii săi s-a aflat o mamă cu copii grav bolnavi - băiatul era alcoolic, iar fata suferea de o afecţiune cronică. Această femeie a plătit aproape 40.000 de dolari ca să-şi vadă copiii sănătoşi. În schimbul banilor, o parte dintre ei împrumutaţi de la prieteni, a primit promisiuni amăgitoare. Odată cu două ulcele pline cu ceară şi cupru topit aruncate într-o apă curgătoare, pleca şi răul din trupurile celor doi copii – asta era promisiunea “măicuţei”. 

O altă femeie a plătit şi ea mii de euro, strânşi cu greu, doar pentru ca bărbatul pe care îl iubea să se întoarcă la ea, iar în situaţia ei au fost şi alte tinere. Toate ştiau că plătesc pentru că miracolul avea nevoie de cantităţi mari de ceară pentru a se îndeplini, scrie adevarul.ro. 

Iată o discuţie între “Măicuţa Ştefania” şi mama unor copii bolnavi, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii prahoveni: ”Acest copil are o legătură de farmece foarte puternice, trimise prin forţă diavolească (…) În corpul copilului este deja 9 grame de argintul viu”. Mama n-a ezitat şi a plătit 880 de lei. Într-o altă discuţie, “Măicuţa Ştefania” a trecut la ameninţări. Dacă banii nu erau trimişi, clienta era ameninţată că îi va cădea părul şi se va umple de bube. Femeii i s-au cerut 400 de euro în 24 de ore.

În acest dosar, procurorii au identificat 14 victime, toate femei şi toate stabilite în afara ţării. Fausta a fost condamnată la doi ani de închisoare, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Ploieşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net