Ştire adevărată: Un porc a înjunghiat un oltean!

Ultima actualizare:

Porcul pe care tocmai îl tăia l-a omorât pe proprietar şi abia după aceea animalul şi-a dat obştescul sfârşit. Cei adunaţi în curtea în care s-a petrecut tragedia au continuat ritualul de preparare a porcului, pentru parastasul stăpânului.

„Cei din familia Cocoş s-au trezit dis-de-dimineaţă să facă de petrecanie animalului. Păcat de ceea ce s-a întâmplat. Eu i‑am văzut când se luptau cu porcul, dar nu ştiu exact cum s-a întâmplat", a povestit Victor Mecea, vecinul de peste drum al familiei unde a avut loc tragedia, potrivit Adevărul.

Moartea lui Gheorghe Cocoş a fost una fulgerătoare, instantanee, iar personalul de pe cele două ambulanţe sosite în faţa casei n-a avut decât să constate decesul.

„Poate e un caz de acest fel la un milion! Au legat animalul de picioarele din spate, l-au pus jos şi, când au înjunghiat porcul, animalul s-a ridicat de picioarele din faţă şi când au încercat să-l pună din nou jos, porcul a lovit în gât, cu copita din faţă, pe proprietar", a spus comisarul-şef Valentin Piron, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Vâlcea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net