Stiliştii care «se bat» pe părul Primei Doamne

prima-1-265626115151.jpg

stilist, coafura, iohannis, prima, doamna
“O persoană foarte amabilă”. Aşa o descrie Lucian Zoltan pe Prima Doamnă
Citeste tot despre: 

Prezenţă elegantă în toate apariţiile publice, Carmen Iohannis a devenit un magnet pentru stiliştii şi pentru creatorii de modă. Specialiştii care se ocupă de coafura sau de ţinuta soţiei lui Klaus Iohannis, preşedintele României, nu ratează nici un prilej să se împăuneze cu calitatea serviciilor oferite.

Pe vremea când era doar profesoară de engleză, Carmen Iohannis era coafată într-un salon obişnuit din Piaţa Mare a Sibiului. După ce a devenit Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a apelat, în Bucureşti, şi la serviciile francezului Laurent Tourette, dar fără să-şi abandoneze stilistul din Sibiu.

Lucian Zoltan are 33 de ani şi o pasiune arzătoare: să tundă şi să aranjeze părul doamnelor şi domnişoarelor dornice de un look nou. Tânărul stilist deţine în Piaţa Mare din Sibiu un salon căruia i-au trecut pragul, de-a lungul timpului, o mulţime de femei. Cea mai cunoscută clientă a Salonului Luciano este Prima Doamnă a României.

stilist, coafura, iohannis, prima, doamnaZoom
Stilistul sibian, în plină acţiune
 

„Despre Carmen Iohannis pot spune că este una dintre cele mai simple cliente ale mele. O persoană foarte amabilă“, explică Lucian Zoltan. Mai mult, spune stilistul, Prima Doamnă a României nu are niciodată dorinţe extravagante şi nici nu vrea să fie singură în salon când este coafată. Carmen Iohannis îşi aşteaptă liniştită rândul şi se sfătuieşte cu Lucian în privinţa modului în care urmează să fie tunsă sau coafată. „Vine de când Klaus Iohannis era primarul Sibiului şi m-a ales pe mine pentru că sunt o persoană potrivită pentru ceea ce are nevoie“, se laudă Lucian.

De regulă, coafura e una simplă şi modernă, adaptată la gusturile Primei Doamne. „De foarte multe ori ne consultăm şi luăm decizia potrivită. Pe viitor poate fi vorba despre păr puţin mai lung“, adaugă tânărul pentru adevarul.ro. Toate clientele lui Lucian sunt consiliate înainte de a trece printr-o schimbare, pentru a vedea clar ce li se potriveşte. „Când ai o problemă, stilistul devine un psiholog. Vii aici tristă şi când pleci îţi schimbi starea în bine“, mai spune proprietarul Salonului Luciano.

Tourette, onorat să o coafeze pe Carmen Iohannis

stilist, coafura, iohannis, prima, doamnaZoom
Laurent Tourette

În octombrie 2015, Click! dezvăluia că Prima Doamnă apelase la serviciile campionului mondial la hairstyle Laurent Tourette. Francezul a avut grijă ca tunsoarea să-i scoată în evidenţă trăsăturile fine. “E o bucurie pentru mine. Dacă aş fi avut cetăţenie română, aş fi votat cu soţul dânsei. În plus, întotdeauna e plăcut să lucrez cu o doamnă adevărată”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Laurent Tourette.

loading...
Loading...

Citește și

  • rochiile lui carmen iohannis

    Dacă președintele Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un șef de stat mai degrabă discret, Prima Doamnă a reușit să țină prima pagină a ziarelor. Rochiile lui Carmen Iohannis au fost vedetele în primul an de mandat al soțului său. Din păcate, comentariile au fost mai degrabă negative. Specialiștii sunt de părere că atributul de ”cea mai sexy soție de președinte” nu se potrivește cu statutul de Prima Doamnă a țării.

  • Carmen Iohannis este considerată cea mai sexy Primă Doamnă a României, însă ţinutele ei au fost dur criticate de stiliştii care susţin că soţia preşedintelui nu respectă regulile de protocol. Cătălin Botezatu nu a fost nici el blând cu doamna Iohannis şi a spus că vestimentaţia ei nu e una perfectă.

  • Comit o premieră. Nu am obiceiul să mă adresez prea ades unei Prime Doamne.

  • carmen iohannis klaus iohannis sua

    Prima Doamnă și președintele României s-au întâlnit cu reprezentanții comunității românești din Statele Unite ale Americii, sâmbătă (26 septembrie). Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat și au dat autografe. Aproximativ 100 de români au participat la recepție, printre care prințesa Marina Sturdza, care l-a lăudat pe șeful statului.