Stelian Tănase: „Pot să aducă și un zeu la conducerea TVR”

stelian_tanase_demis.jpg

stelian tanase conducere tvr
Fostul șef al televiziunii publice susține că legea ar trebui schimbată
Foto: Arhiva Click!

Parlamentul trebuie să desemneze un nou Consiliu de Administrație la TVR, până săptămâna viitoare, după ce toamna trecută la demis pe Stelian Tănase, Irina Radu fiind numită director general interimar. Situația este incertă. PNL îl sprijină pe Cristi Petcu, fost membru al Consiliului de Administrația și pe jurnalista Oana Stănciulescu,

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat propunerea ALDE ca fiind Cristian Hadji-Culea, care a mai condus TVR, în perioada 1998-2002. Propunerea PSD va fi anunțată vineri (18 martie), după o ședință a membrilor TVR. Se pare că Irina Radu este cea care are cele mai mari șanse de a rămâne la cârma televiziunii publice, potrivit ziarullring.ro.

Fostul președinte al TVR, Stelian Tănase, a declarat pentru sursa citată că: „Am ieşit din cursă. Nu mă mai interesează, dar vă pot spune că problema nu este nici preşedintele, nici Consiliul de Administraţie. Problema e decizia pe care o va lua Guvernul Cioloş, dacă TVR va intra sau nu în insolvenţă. Dacă nu se schimbă legea, pot aduce şi un zeu la conducerea TVR, că tot nu se va schimba nimic. E important de ştiut dacă se vor şterge datoriile, dacă se vor schimba atitudini. Peste două săptămâni, iar nu vor avea bani de salarii”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1