Ștefan Bănică, într-o poză cu Alexandra, victima din Caracal. ”Mi s-a strâns inima cât un purice”

stefan-banica-alexandra-macesanu1.jpg

stefan banica alaturi de alexandra macesanu
Ștefan Bănică alături de Alexandra Măceșanu, după un concert susținut la Alba Iulia
foto: arhivă personală

Ștefan Bănică (51 de ani) a reacționat după ce în mediul online a început să circule o poză în care artistul apare alături de Alexandra Măceșanu, victima din Caracal. Bănică a recunoscut că i s-a strâns inima cât un purice când a văzut imaginea. ”Oare câte cazuri «Alexandra», «Luiza», «Colectiv» vor mai fi, ca să ne trezim şi să schimbăm ceva real?”

Ștefan Bănică a preluat pe pagina personală de Facebook o imagine în care apare alături de Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită în urmă cu două săptămâni și pe care autoritățile n-au reușit s-o salveze de la moarte, deși aceasta a apucat să sune la 112.

Este vorba despre o fotografie realizată în urmă cu trei ani, după un concert susținut de Bănică la Alba Iulia. „Am făcut multe poze la viaţa mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceşanu, de care nu ştiam, poză făcută, se pare, acum trei ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice“, a scris Ştefan Bănică pe Facebook.

stefan-banica-alexandra-macesanu.jpg

stefan banica alaturi de alexandra macesanu
Ștefan Bănică alături de Alexandra Măceșanu, după un concert susținut la Alba Iulia
foto: arhivă personală

 

Artistul a adăugat că este revoltat şi indignat de faptul că România este o ţară în care „ura, hoţia, prostia şi corupţia nu mai au nicio limită“. „Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporţii. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare, neputinţă şi amărăciune că trăiesc într-o ţară în care ura, hoţia, prostia, corupţia nu mai au nicio limită. Oare câte cazuri «Alexandra», «Luiza», «Colectiv» vor mai fi, ca să ne trezim şi să schimbăm ceva real?!“.

Citește și:

Crimele de la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu, audiați. Nu vor daune morale

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, rostite la 112: «Vine, vine»

Crimele din Caracal. MAI: Primul vinovat, poliţistul de la 112

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1