Stau la coadă ca să facă sex cu nevasta altuia

sw17-act-1.jpg

Petrecerile sexuale în care partenerii se schimbă sunt tot mai dese în Bucureşti. O astfel de distracţie costă 250 de lei pentru cupluri
Foto: Mihai Caliu
Citeste tot despre: 

Drumul spre plăcere poate deveni o corvoadă pentru swingeri. Vorbim despre cuplurile de români care-şi schimbă partenerii sexuali în cluburile de profil din Capitală. De teamă să nu fie recunoscuţi de ­vreun apropiat, majoritatea se codesc mult înainte de a intra în locul cu pricina.

Ghici cine vine la swing? Doamne cochete, la minijup şi cu pantofi cu toc, de braţ cu soţii lor. Cuplurile care practică swingul şi-au dat întâlnire la sfârşit de săptămână într-un club de profil din Capitală.

sw2untitled-1.jpg

Foto: Mihai Caliu

Doamnele s-au aranjat, şi-au făcut părul, şi-au pus pe ele cele mai sexy rochii şi cei mai înalţi pantofi. Majoritatea au lăsat maşinile acasă şi şi-au chemat un taxi. Chiar şi aşa, nimeni nu a avut curajul să coboare din taxi chiar în faţa clubului, situat pe o străduţă din zona Piaţa Iancului. Au rugat şoferul să parcheze într-un loc cât mai ferit şi au preferat să mai meargă pe jos câteva sute de metri, doar ca să se asigure că nu sunt văzuţi de vreun cunoscut.

sw3untitled-1.jpg

Foto: Mihai Caliu

Înainte de a-şi face curaj să apese pe sonerie, domnii au mai aruncat câteva priviri în jur şi abia după ce s-au asigurat că-n zonă nu e nimeni au început să chicotească cu gândul la ce va urma. În mai puţin de o oră, fotoreporterii Click! au fotografiat şapte cupluri amatoare de senzaţii tari. 

Intrarea costă între 100 şi 500 de lei

Clubul e deschis doar trei zile pe săptămână. Vineri şi sâmbătă, cuplurile plătesc 250 de lei intrarea, iar doamnele singure 100 de lei. Domnii fără partenere achită 500 de lei la intrare. Clubul mai e deschis miercuri, doar pentru perechi. Doritorii trebuie să facă rezervare din timp şi asta pentru că locurile sunt limitate. Chiar şi Anul Nou îl poţi petrece aici. De exemplu, la Revelionul din 2016, 30 de cupluri lipsite de inhibiţii s-au distrat la clubul de profil până-n zori. Cuplurile au plătit pentru această distracţie câte 800 de lei.

 

Loading...

Citește și

 • cum mențin cuplurile fericite flacăra pasiunii aprinsă

  La începutul relației, romantismul și dragostea ating cote maxime. Însă odată cu trecerea timpului, intervin monotonia și plictiseala și trebuie să facem ceva pentru a ieși dintr-o asemenea situație. Îl articol veți găsi câteva sfaturi pentru a menține flacăra aprinsă în cuplu.

 • dorinte sexuale exagerate pe care le au femeile de la barbati

  De cele mai multe ori se întâmplă ca dorinţele sexuale exagerate pe care le au femeile de la bărbaţi să facă viaţa amoroasă mai puţin satisfăcătoare. Pentru a evita acest lucru este recomandat ca pretenţiile în intimitate să fie realiste.

 • alimente crestere apetit sexual stimulare

  Te întrebi probabil ce legătură există între mâncare și sex. Ei bine, există o serie de alimente cu puteri afrodisiace care, odată consumate, te vor ajuta să ajungi mai repede în al nouălea cer!

 • cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile

  Femeile se pot declara fericite fiindcă au posibilitatea să experimenteze câteva tipuri de orgasm, spre deosebire de bărbați. Dar pentru acest lucru trebuie să aibă experienţă şi să-şi cunoască foarte bine corpul. Click! îți spune care sunt cele mai cunoscute tipuri de orgasm pe care le pot avea femeile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1