Starea de sănătate a criminalului de la Onești. Unde va fi dus Gheorghe Moroșan

gheorghe-morosan-pe-patul-de-spital.jpg

Gheorghe Moroșan a fost operat de două ori
Gheorghe Moroșan a fost operat de două ori
Captură: Antena 3

Gheorghe Moroșan a fost la un pas să-și piardă viața, însă, medicii au făcut tot posibilul ca să-l salveze. Astfel că luni sau marți va fi mutat de la Terapie Intensivă și dus pe Secția de Chirurgie.

Criminalul de la Onești a avut zile! Deși a fost împușcat cu nouă cartușe, între care două letale și șapte din cauciuc, în mâini, picioare și abdomen, iată că trăiește.

Gheorghe Moroșan va fi scos de la ATI și dus pe secție

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bacău l-au operat de două ori și au reușit să-l salveze. Potrivit acestora, starea de sănătate a lui Gheorghe Moroșan (68 de ani) s-a ameliorat, astfel că e posibil ca astăzi, 7 martie, să fie ultima zi când va mai fi ținut la ATI.

Mâine este posibi să-l mute pe Secția de Chirurgie a clinicii până se va recupera complet. Însă autoritățile au de gând ca mâine să-i facă o vizită.

Procurorul vrea să-l audieze pe Gheorghe Moroșan în spital

Procurorul de caz vrea să-l audieze, pentru a continua ancheta penală. A mai încercat să vorbească cu el și vineri , după ce a fost detubat, dar a refuzat să răspundă întrebărilor, motivând că starea de sănătate nu-i permite acest lucru.

Întâlnirea a durat circa 10 minute, timp în care procurorul i-a adus la la cunoştinţă că este suspect pentru omor deosebit de grav. Salonul criminalului este păzit non-stop de doi jandarmi.

Luni, 1 martie, Gheorghe Moroșan a ucis doi muncitori care faceau lucrări într-un apartament din Onești. Bărbatul era supărat din cauză că pierduse acea locuință în urma unei executări silite, care a avut loc în 2009.

Citește și:

Metoda șocantă prin care ar fi reușit Gheorghe Moroșan să-i lege pe muncitorii de la Onești

Cât de periculos era Gheorghe Moroșan! Criminalul avea patru condamnări la activ

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1