Stadion cu nocturnă pentru moşii din sat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Edilii din România continuă să facă investiţii inutile, chiar aberante. După ce, luna trecută, la Huşi s-au cheltuit 600.000 € de la UE pentru un parc de joacă unde nu vezi picior de copil, într-un sat dâmboviţean s-au investit 700.000 de lei pentru un teren sportiv, deşi în localitate nu există tineri.

Satul Bumbuia, comuna Gura Foii, judeţul Dâmboviţa. Din cei 400 de locuitori, majoritatea sunt bătrâni. Tinerii s-au mutat în alte localităţi sau au plecat la muncă, în străinătate.

Au mai rămas vreo zece. Edilii primăriei Gura Foii fac însă investiţii pentru tinerii lor. Cea mai nouă realizare este o bază sportivă modernă cu teren de fotbal, tribune şi  nocturnă, a cărei valoare depăşeşte 700.000 de lei.

“Eu aş juca un fotbal, dar sunt prea bătrân”

simeon stalpnicul png

Bătrânii din sat au rămas uimiţi când au văzut pe ce s-au risipit atâţia bani. "Tinerii toţi sunt plecaţi, mămico. Toţi copiii, care nu au avut cu ce să triască, au plecat după un trai mai bun", ne-a spus Anica Gheorghiţa. Şi unul dintre cei zece tineri rămaşi în Bumbuia este revoltat.

"Nu avem nici echipă de fotbal aici. Nu mai are cine să se joace fotbal. Aici nu mai sunt tineri. Ce foloseşte baza sportivă pe care a făcut-o domnul primar în sat? Erau alte investiţii mult mai bune de făcut: gaze, apă. În schimb, a făcut o investiţie mare şi fără folos", a spus Emilian Gheorghe.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net