Spune că moare de foame, dar veniturile arată altceva. Cât ia Doroftei lunar de la stat

Ultima actualizare:

    Leonardo Doroftei va fi evacuat la sfârșitul lunii
Leonardo Doroftei va fi evacuat la sfârșitul lunii

Leonard Doroftei a făcut publică situația neplăcută în care se află, după ce Primăria Ploiești îl evacuează, cerând ajutorul celor care pot interveni și îi pot face rost de o altă locație în care își poate continua activitate. Deși a spus că moare de foame, veniturile sale nu au fost de neglijat.

”Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost ceea ce a declarat Moșul. Deși susține că este lăsat să moară de foame, în luna iunie, el a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român. În mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicat de Ministerul Tineretului și Sportului, citate de bugetul.ro.

Leonardo Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce a fost informat că trebuie să evacueze clădirea în care se află celebrul pub pe care îl deține în central orașul, din cauza riscului seismic ridicat pus pe clădire. Cu toate acestea, el a declarat că a fost singurul înștiințat de acest lucru și că Primăria nu i-a anunțat și pe restul locatarilor din imobil.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net