Spitalul din România în care 98% din bolnavii de COVID-19 s-au vindecat

Ultima actualizare:

    Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napocafoto: monitorulcj.ro
Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napocafoto: monitorulcj.ro

Vești bune de la Cluj. În urma unei evaluări realizate la nivel naţional de către Ministerul Sănătăţii, care a avut în vedere o serie de indicatori specifici, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca s-a clasat pe primul loc în România în ceea ce priveşte rezultatele obţinute în tratarea pacienţilor infectaţi cu virusul Sars-Cov-2.

În cadrul analizei, unul dintre cei mai importanţi indicatori avuţi în vedere a fost cel legat de rata vindecării pacienţilor internaţi în spital, în stare gravă. Astfel, până în acest moment au fost înregistrate 3.486 de vindecări din totalul celor 3.550 de pacienţi internaţi cu Covid în cadrul Spitalului de Boli Infecţioase din Cluj. Practic, acest lucru înseamnă că 98% dintre bolnavii COVID s-au vindecat. Rezultă, astfel, o rată de vindecare a pacienţilor în stare critică mai mult decât dublă comparativ cu media naţională, conform unui comunicat al Consilului Judeţean Cluj, citat de adevarul.ro.

„Secretul este că în spatele terapiei intensive să fie o muncă susţinută în aşa fel încât pacienţii să nu ajungă la terapie, să nu trebuiască să ajungă la terapie intensivă şi acest lucru se face pe secţiile obişnuite“, a declarat Ioan Mureşan, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, conform Ştirile Pro TV. Vineri, 33 octombrie, în România a fost înregistrat un nou record de infectări și, totodată, s-a depășit și un prag psihologic. În ultimele 24 de ore au fost raportate de autorități 5.028 de cazuri noi de COVID-19, din 35.351 de teste efectuate.

Citește pe adevarul.ro câte teste RT-PCR se fac pe zi la spitalul din Cluj

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net