Speriat de conflictul dintre părinți, un copil a sunat la 112 și a strigat ”O omoară”

copil_speriat.jpg

copil speriat cearta parinti
Foto: totuldespremame.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un apel la 112, în care o voce de copil anunța o posibilă crimă a pus pe jar autoritățile din Iași. Fără a oferi și alte detalii, un copil a strigat ”O omoară”, după care convorbirea s-a încheiat brusc.

Ajutați de specialiștii STS, polițiștii au început imediat cercetările pentru a găsi locul de unde s-a sunat, fiind vorba despre viață și de moarte. Totuși, au luat în calcul varianta ca totul să fi fost glumă. Din păcate, s-a dovedit că apelul a fost real și a fost făcut de un minor care asista la o ceartă violentă între părinții săi.

Poliţiştii au identificat locaţia din care a sunat copilul respectiv, iar părinţii au fost conduşi la Poliţie pentru audieri. Apelul fusese dat din localitatea Ciurea de către copilul unei femei de 37 de ani, scrie adevarul.ro. ”În baza verificărilor, poliţiştii au fost identificat apelantul: copilul femeii de 37 ani, a cărei voce s-a auzit în timpul apelului. Atât femeia cât şi soţul acesteia au fost găsiţi de poliţişti acasă şi conduşi la sediul poliţiei. Aceasta le-a declarat poliţiştilor că între ea şi bărbat a avut loc o ceartă şi că îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală pentru violenţă în familie. De asemenea, refuză emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, arată reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Poliţiştii afirmă că în trecut nu au fost depuse plângeri din partea femeii privind existenţa unor conflicte în familie. „Precizăm că nu au mai fost primite plângeri din partea femeii sau sesizări prin SNUAU 112 privind conflicte intrafamiliale. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, spun poliţiştii ieşeni. 

 

Citește și: 

Un băiat de 13 ani din Brăila a sunat la 112 și a spus că a răpit un adolescent. A cerut o recompensă uriașă

Panică într-o comună gorjeană după ce un copil de nici trei ani a dispărut. Unde a fost găsit

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • apel fals la 112 in bucuresti

    Un copil de 9 ani din București a sunat la 112 și a anunțat că a fost închis într-un canal colector. Timp de mai bine de patru ore, reprezentanții mai multor instituții l-au căutat în zona străzii Măceșului din sectorul patru, dar nu au putut da de el. S-a dovedit că apelul a fost fals, iar copilul a fost găsit în propria casă.

  • Răpiri şi sechestrări de persoane! Acestea sunt farsele preferate de românii care sună aiurea la 112 punând pe jar autorităţile. Este un fenomen care a început să ia amploare după cazul Caracal şi este departe de a fi minimizat, chiar dacă Guvernul a mărit pedepsele pentru apelurile false.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5