Spectacol extraordinar dedicat femeii, la Castelul din Inima Capitalei

Citeste tot despre: 

Ziua femeii a fost sărbătorită la Castelul din Inima Capitalei printr-un concert Pop-Opera cu totul extraordinar: Cezar Ouatu - The Voice și band-ul său, condus de celebrul pianist, compozitor și dirijor român de talie internațonală, Andrei Tudor, au sustinut un show de exceptie, vibrant şi plin de sensibilitate.

Spectacolul din 7 martie, organizat si produs în parteneriat de Laura Tatoli si Cezar Ouatu, a emoționat publicul spectator atât prin interpretarea maiestuoasă a tuturor artiștilor, cât și prin show-ul multimedia de excepție produs pe scena Le Chateau.

Alimentați de energia extraordinară transmisă de Cezar Ouatu și band-ul său, spectatorii au aplaudat minute în șir cele mai frumoase și apreciate coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather” (Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet” ( A Time for Us) și au fredonat alături de artist piese emoționante din repertoriul internațional precum „Historia de un Amor”, „When I Fall in Love”(Nat King Cole), ˝Lady˝ și ˝You are so beautiful˝.

Pentru a completa atmosfera de sărbătoare, la încheierea recitalului, spectatorii au fost invitați să participe la o degustare de vinuri alese puse la dispozitie de crama Rotenberg si la o sesiune de fotografie și discuții libere cu Cezar Ouatu și membrii orchestrei sale în destinsa atmosferă a elegantului foaier al Castelului.

Spectacolul din 7 martie marchează cu succes debutul stagiunii artistice 2019 la Castelul din Inima Capitalei, producătorii planificand o serie de evenimente ce vor aduce pe scena Le Chateau unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. 

Pentru mai multe detalii privind spectacolele din stagiunea 2019 la Castelul din Inima Capitalei, accesați www.Le-Chateau.ro.

Loading...