Aşa arată cele mai frumoase cadouri de Crăciun!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se împachetează foarte uşor şi sunt de maxim efect. Prezentatoarea tv Ela Crăciun îţi dă câteva idei.

Un cadou aduce bucurie primitorului nu doar prin conţinutul său, ci şi prin cum arată. O mare parte din farmec este dată de modul în care a fost împachetat, de culoarea ambalajului, forma cutiei, fundiţele şi ornamentele. Sunt adevărate „bijuterii”  pe care parcă ţi-e milă să le strici. Şi nu sunt deloc greu de realizat. Prezentatoarea tv Ela Crăciun îţi dă câteva ponturi.

simeon stalpnicul png
  • Cadoul-ren. Alege o coală de hârtie simplă şi înveleşte cadoul. Apoi – dă-i o faţă veselă. Ia un ciucure de la o căciulă veche, un moţ de la un botoşel etc. Dacă e roşu, cu atât mai bine. Taie-l cu o foarfecă, dacă e cazul, fă-l mai mic şi dă-i o formă dorită. El va fi folosit pe post de nas, pe care îl vei lipi de hârtie. Asta după ce ai schiţat, măcar în minte sau cu un creion fin, faţa viitorului ren. Nu ai ciucure? Desenează nasul cu un marker roşu. Important e să te distrezi, să-ţi laşi imaginaţia să zboare. „După ce ai trasat cu creionul mecanic coarnele şi ochii, acum, cu o cariocă neagră, îngroaşă liniile, iar ochii umple-i fără teamă. Cadoul tău deja a căpătat alt aspect. Atât de simplu şi de rapid!”, spune Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3.
  • Cadoul-om de zăpadă. Este minunat de pus sub brad. Ai nevoie obligatoriu de hârtie albă, apoi de un carton portocaliu pe care să-l tai în formă de triunghi ascuţit. Ai ghicit – este nasul. Nasturii omului de zăpadă îi poţi desena cu un marker negru sau poţi chiar folosi nasturi negri, subţiri. Pe post de fular, ia o fundă. „Din experienţă vă spun că cel mai uşor e să faci om de zăpadă din cadouri dreptunghiulare. Un om de zăpadă chiar mai spectaculos poţi obţine dacă împachetezi în hârtie albă trei cadouri mari, puse unele peste altele. Foloseşte aceeaşi recuzită ca cea de mai sus sau desenează fără grijă nasul şi ochii cu markere colorate”, te mai sfătuieşte prezentatoarea tv. 

simeon stalpnicul png
  • Apelează la ornamente din natură. Un efect extraordinar au crenguţele de brad şi conurile pe care le găseşti gratis în natură. Sunt simple, dar arată extraordinar, în ton cu sărbătoarea Crăciunului. Foloseşte tot hârtie simplă de împachetat, pe care poţi scrie mesaje simple. Prinde apoi crenguţele şi conurile cu o sfoară subţire sau cu hârtie de cadouri, apoi leagă cu ea cutia.

simeon stalpnicul png
  • Idei care-i bucură pe cei mici. În loc de conuri de brad, pentru copii poţi folosi acadele, bomboane de ciocolată ambalate individual, pe care le vei lega de fundiţe colorate. 

simeon stalpnicul png
  • Când nu ai timp de împachetat. Eşti pe ultima sută de metri, nu ai ornamente, nu ai timp să desenezi, să colorezi cadoul de Crăciun? Ela Crăciun îţi sugerează să-l pui direct într-o pungă simplă de hârtie, pe care să scrii un mesaj personalizat. Dacă nu găseşti prin casă un şnur sau o fundă, poţi lega punga cu o sfoară. „Fă una sau două găuri în partea superioară a pungii, trece sfoara prin ele şi leagă. O să fii surprins de efectul obţinut!”. 
image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net