Spărgători de locuințe, prinși cu focuri de armă

Ultima actualizare:

    Hoții se specializaseră în furtul din boxele  aflate în blocuri
Hoții se specializaseră în furtul din boxele aflate în blocuri

S-au tras focuri de armă în București pentru prinderea unor spărgători de locuințe. Totul s-a petrecut sâmbătă noapte, în zona Gării Obor, din sectorul 2, anunță Poliția Capitalei.

Polițiștii îi aveau de mai mult timp în vizor pe cei trei indivizi, dar au vrut să-i prindă în flagrant. În timp ce aceștia dădeau o nouă lovitură în scara unui bloc, oamenii legii au format un baraj în drumul hoților, doar că cel de la volan a reuşit să-i evite şi a acroşat una dintre maşinile Poliţiei. Ca să nu le scape, agenții au tras un foc de avertisment, astfel că spărgătorii s-au predat.  La percheziții au fost găsite în portbagaj scule electrice, materiale de construcţii, dar și alte bunuri furate în valoare de 10.000 de lei. Aceștia au spart în ultima perioadă mai multe boxe aflate în scările de bloc. Cei trei au fost arestați preventiv. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net