Spania: Un român a fost arestat după ce a încercat să răpească un bebeluş din braţele părinţilor

Ultima actualizare:

    Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

Un român de 22 de ani a încercat să ia cu forța dintr-o mașină un bebeluș de un an, chiar de lângă părinții acestuia. Nereușind, a fugit, dar a fost prins la scurt timp, după ce a vrut să agreseze o fată într-o stație de autobuz.

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în orașul Valencia din Spania. Bărbatul de 22 de ani a deschis portiera unei mașini, pe stradă, și încercat să ia cu forța un bebeluș de un an. Potrivit publicației spaniole El Dia, incidentul a avut loc pe strada Mosén Febrer, în jurul orei 11.35, scrie observatornews.ro.

O patrulă a Poliției Locale din Valencia a fost alertată imediat. Părinții copilei le-au explicat agenților că agresorul le-a deschis portiera mașinii și ar fi încercat să smulgă fetița și să fugă cu ea. Însă, tatăl micuței s-a luptat corp la corp cu românul, iar acesta a renunțat și a plecat.

A agresat și o tânără, în stația de autobuz     

La scurt timp după acest incident, același tânăr român a încercat să atingă o fată, într-o stație de autobuz. Autoritățile au fost din nou alertate, astfel că agresorul a fost localizat repede și arestat. Martorii spun că bărbatul avea o privire absentă și pronunța expresii fără sens. El a fost transportat la unitatea de Psihiatrie a Spitalului General. 

Citește și: 

Hoții de buzunare români din Spania au reușit să fure bunuri de aproape 12 milioane de euro. Cum acționau suspecții

Doi români au prădat o secție de poliție din Spania, supărați că au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net