”Spaima şoselelor“ din Suceava este căutată prin Interpol

adina_gabriela_prisacariu.jpg

adina_gabriela_prisacariu
Ați văzut-o? Adina Gabriela Prisăcariu, de 24 ani, din județul Suceava este căutată prin Interpol
FOTO: botosaneanul.ro

Adina Prisăcariu, o tânără de 23 de ani din Suceava dată în urmărire internaţională, a fost pierdută de către autorităţile din România. Recent, judecătorii au făcut două cereri către Interpol, pentru se a stabili dacă femeia este arestată sau nu în Marea Britanie.

Adina Gabriela Prisăcariu, de 24 ani, din comuna Granicesti, județul Suceava este căutată prin Interpol. Este numită ”șoferița dezastru” sau ”spaima șoselelor” după ce la vârsta de 20 de ani (2014) a produs un accident în care soțul ei a murit, apoi a mai avut un accident în care a rănit trei persoane aflate într-o mașină. Suceveanca şi-a petrecut a treia zi de Crăciun (2015) după gratii, fiind reţinută pentru 24 de ore pentru că poliţiştii au descoperit că aceasta avea suspendat permisul de conducere. Cum nu a fost considerată un pericol pentru societate, Adina a fost lăsată în libertate sub control judiciar, scrie adevarul.ro.

Și asta nu este tot. A condus fără carnet, cu viteză, iar polițiștii au fost nevoiți să o încătușeze deoarece a făcut circ și a refuzat să se legitimeze, scrie adevarul.ro.

Iată că, acum, tânăra șoferiță este de negăsit.

Curtea de Apel Galaţi a dat o decizie definitivă în dosarul de contrabandă de țigări constituit de DIICOT în care este implicată Adina Prisăcariu. Suceveanca a fost condamnată, alături de complicii săi, la patru ani de închisoare, cu executare. Sentinţa magistraţilor gălăţeni este definitivă, dar tânăra nu este de găsit.

Recent, judecătorii suceveni au făcut două cereri către Interpol, în cele două dosare penale în care aceasta este cercetată, pentru se a stabili dacă femeia este arestată sau nu în Marea Britanie. Ea a fost reţinută pe teritoriul Angliei, însă ulterior nu se mai ştie dacă a fost sau nu eliberată.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1