Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, suspect în dosarul morții artistei

maria-macsim-nicoara-si-sotul-codrin-nicoara.jpg

Maria Macsim Nicoară și soțul său
Maria Macsim Nicoară și soțul său, pe vremea când formau un cuplu fericit

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, care a murit în decembrie anul trecut după ce a căzut pe scările locuinței sale, este considerat de anchetatori suspect în dosar. Infracțiunea vizată este cea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Decizia a fost confirmată de procurori.

Procurorii ieșeni au schimbat calitatea pe care pianistul Codrin Constantin Nicoară o avea în dosarul morții soției sale, transmite bzi.ro. Anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași îl consideră acum suspect pe pianist, după decesul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Decizia a fost confirmată ieri de anchetatori. „Da, este adevărat, în acest caz, persoana are acum calitatea de suspect. Infracțiunea vizată de procurorul de caz este cea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Cercetările continuă”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

maria-macsim-nicoara.jpg

Maria Macsim Nicoară
Maria Macsim Nicoară a căzut pe scări, s-a lovit la cap și a intrat în comă

Maria Macsim Nicoară a murit în decembrie 2020

La finele lunii decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață. Artista s-a chinuit vreme de câteva luni, după ce a ajuns la spital în comă. La începutul lunii mai 2020, artista a fost dusă la spital.

„Pacienta în vârstă de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Rudele au declarat că pacienta a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, au precizat atunci reprezentanții SMURD Iași.

Loading...