Soţul Elenei Udrea a cinstit un zugrav cu 200 de lei

Ultima actualizare:

    Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, ar ocupa poziţii fruntaşe într-un eventual clasament al celor mai darnici români.
Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, ar ocupa poziţii fruntaşe într-un eventual clasament al celor mai darnici români.

Să vă dea Dumnezeu sănătate! Cu siguranţă, aceasta este urarea oamenilor nevoiaşi după ce primesc un bacşiş nesperat de mare de la vreo celebritate. Unul dă 10 lei, altul 20, dar sunt şi cazuri când "atenţia" ajunge la 200 sau chiar 300 de lei.

Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, ar ocupa poziţii fruntaşe într-un eventual clasament al celor mai darnici români. Recent, el a fost surprins de paparazzi când a chemat la el un zugrav care vopsea uşa unui garaj al hotelului deţinut de Cocoş.

simeon stalpnicul png

Omul de afaceri nu l-a certat pe muncitor, dimpotrivă. Cu zâmbetul pe buze, acesta i-a oferit zugravului o hârtie de 200 de lei, nouă.

Gigi Becali este cel mai cunoscut exemplu de dărnicie. Nu de puţine ori, oamenii nevoiaşi aflaţi în preajma lui au primit diverse sume de bani de la finanţatorul echipei Steaua.

simeon stalpnicul png

Cel mai recent caz: în martie, Becali i-a dat trei milioane de lei vechi unui cerşetor aflat în scaunul cu rotile. Omul le-a spus apoi celor aflaţi în zonă că, spre deosebire de Becali, patronul Rapidului nu i-a dat niciodată mai mult de 20 de lei.

simeon stalpnicul png

Şi Sergiu Nicolaescu a fost surprins oferind bani. La o intersecţie, o bătrânică s-a apropiat de maşina senatorului, iar Nicolaescu i-a dat şoferului 10 lei, să-i ofere femeii, care a părut foarte mulţumită.

simeon stalpnicul png

Aflat la hotelul Marriott, la o întâlnire, Miron Mitrea a fost surprins în timp ce îi dădea 10 lei bacşiş valetului ce i-a parcat maşina. Angajaţii de la acest hotel spun că de fiecare dată când vine pe acolo, politicianul este „atent" cu ei.

Şi Gică Popescu i-a oferit unui parcagiu bani. Aflat la hotelul Hilton, fostul fotbalist i-a dat angajatului de la parcare 20 de lei.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net