Soția unuia dintre bărbații uciși la Onești, copleșită de durere. Cum a reacționat când a aflat vestea

dan-patatu.jpg

dan patatu
Dan Pătatu a fost ucis luni, 1 martie, după câteva ore în care polițiștii au negociat în zadar cu criminalul
foto: arhiva personală/Facebook

Soția lui Dan Pătatu, unul dintre cei doi electricieni uciși luni, 1 martie, la Onești, a primit cumplita veste în timp ce era la serviciu, la spitalul din localitate, unde lucrează ca asistentă. Nicoleta Andronic, prietena soţiei lui Dan Pătatu, a vorbit la Antena 3 despre drama pe care o trăieşte familia pe care o cunoaşte extrem de bine.

Nicoleta Andronic a declarat că soţia lui Dan Pătatu nu a urmărit știrile despre sechestrarea soțului ei, întrucât era de serviciu pe secţia de Chirurgie.

Vestea că soţul ei a fost omorât a dărâmat-o. Femeia a căzut pe jos de durere. Copleșită d edurerea, soția lui Dan Pătatu a găsit un sprijin în fiul ei, în vârstă de 18 ani. "Cristina, ca profesionist în meseria de asistent medical pe secţia de chirurgie, dădea dovadă de responsabilitate în tot ceea ce făcea. M-am întâlnit aseară cu ea şi este devastată, sau poate cuvântul acesta este prea puţin. Nu se poate descrie în cuvinte starea prin care trece. Chiar dacă este totuşi într-o stare de şoc, încearcă să se menţină. Ce am remarcat în această familie, se ajută reciproc. Fiul o susţine pe ea şi ea îl susţine pe fiul ei. Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa. Să nu uităm că peste trei luni va susţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o Facultate, am înţeles că în domeniul IT-ului", potrivit prietenei familiei Pătatu.

Citește și:

Ironia sorții. Criminalul din Onești, îngrijit de soția unuia dintre electricienii uciși

Imagini cu impact emoțional. Cum arată apartamentul groazei din Oneşti, în care au fost uciși cei doi muncitori

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1