Klaus Iohannis: «Soţia mea nu va preda la un liceu din Bucureşti»

Ultima actualizare:

    Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de mai bine de 25 de ani
Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de mai bine de 25 de ani

Preşedintele Klaus Iohannis se pregăteşte să lanseze o nouă carte, „Primul Pas”, aceasta fiind o continuare a primului volum intitulat „Pas cu Pas”.

Iohannis vorbeşte în carte despre modul în care s-a desfăşurat campania electorală, despre atacurile din partea lui Victor Ponta şi a lui Traian Băsescu, dar şi despre rolul Primei Doamne. „Cred că este prima dată, după mulţi ani, când publicul pare să aibă aşteptări de la Prima Doamnă”, scrie Iohannis. Preşedintele mai spune că soţia sa, Carmen, a luat parte împreună cu el la evenimente protocolare, dar continuă să predea Limba engleză la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr“ din Sibiu.

„Predă în continuare, munca ei îi aduce multă bucurie. Este adevărat că după vacanţa intersemestrială şi-a redus norma la jumătate, ca să poată jongla mai uşor cu noile cerinţe, însă nu va renunţa la predat (…) Singurele aspecte mai solicitante sunt drumurile, de la Sibiu la Bucureşti şi înapoi. Nu ni se pare însă că posibilitatea de a preda la un liceu din Bucureşti este o variantă care poate fi luată în calcul”, mai scrie Iohannis. Cartea preşedintelui are aproape 300 de pagini şi va fi lansată în 23 mai, la Târgul Internaţional Bookfest, de la Romexpo.

Click! spune

Nu mai puţin de 68% din români au o părere bună şi foarte bună despre Carmen Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 23-30 aprile 2015, la comanda ziarului “Adevărul”.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net