Soția lui Dacian Cioloș și-a lansat un album muzical

valerie_ciolos_villemin.jpg

valerie ciolos villemin
Valerie Cioloș Villemin
foto: captură video

De Ziua Femeii, soția actualului premier al României a vorbit la un post de radio despre cea mai nouă pasiune a ei, muzica, dar și despre cum l-a cunoscut pe Dacian Cioloș. Valerie Cioloș Villemin este o persoană discretă și nu îi place să iasă în atenția presei.

Totuși, asta nu a oprit-o să își urmeze visul de a face muzică. Soția premierului a mărturisit, la postul de radio Europa FM, că acest proiect este unul important pentru ea, pe lângă faptul că lucrează pentru o fundație.

„Am redescoperit această pasiune, de fapt am fost obligată să-mi pun cariera între paranteze într-un fel şi acum îmi dau seama, la vârsta mea, că de fapt asta mă împlineşte mai mult decât orice aş face”, a declarat ea.

Pe Dacian Cioloș l-a cunoscut în Franța, când acesta se afla la studii. Pe atunci, Valerie Villemin nu credea că se va căsători cu un bărbat străin. „Cu bărbaţii francezi nu reuşeam să mă înţeleg. Aveam impresia că suntem din lumi diferite. Pe el l-am întâlnit când eu m-am întors în Franţa, era la studii. (…) Era în perioada în care toţi tinerii voiau să plece din România şi el voia să se întoarcă acasă, să facă ceva pentru România”, a declarat ea, citată de bn24.ro.

Soția premierului a mărturisit că preferă să stea departe de viața publică. „Nu am rol oficial şi nu e cazul să mă bag unde, cum se spune, nu îmi fierb oile”, a întrebat ea, iar apoi s-a amuzat de greșeala ei când moderatoarea a corectat-o.

Loading...
 
 

Citește și

  • dacian ciolos

    Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat marți, 10 noiembrie, pe Dacian Cioloș (46 de ani) prim-ministru. Fostul comisar european pentru Agricultură este însurat cu o franțuzoaică pe care a cunoscut-o în timp ce își desăvârșea studiile în Franța. Soţia lui Dacian Cioloş a venit în România şi a învăţat să pună ceapă de la bunicul acestuia.

  • Premierul Dacian Cioloş a dat vina pe lege pentru faptul că ANAF a acordat doar cinci zile trustului Intact pentru a părăsi sediile și a spus că instituția nu ar fi respectat legea dacă ar fi procedat altfel.

  • regele mihai cancer klaus iohannis

    Casa Regală a anunțat, miercuri (2 martie), că Regele Mihai I este grav bolnav și că se retrage din viața publică. Președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș au reacționat pe conturile lor de Facebook. Aceștia i-au transmis mesaje încurajatoare Regelui Mihai și și-au arătat îngrijorarea față de starea acestuia de sănătate.

  • dacian ciolos ministru parlament vot

    Premierul Dacian Cioloș a trebuit să se deplaseze către Timișoara, vineri (22 ianuarie), pentru a participa la un eveniment organizat de Universitatea de Vest din Timișoara. În cadrul acestuia, i s-a oferit titlul de Doctor Honoris Causa fostului președinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barosso.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1