Soţia lui Codruţ Marta, fostul consilier al lui Sorin Blejnar, a fost arestată

Ultima actualizare:

Soţia lui Codruţ Marta este acuzată că a plasat mai multe fete în diverse ţări din Europa, dar şi în România, unde acestea prestau relaţii sexuale pe bani frumoşi, cu clienţi foarte potenţi financiar.

Gruparea de prostituţie era condusă de Andreea Marta, iar clienţii erau oameni de afaceri sau din lumea celebrităţilor. Fetele erau alese după criterii fizice foarte stricte, iar suma pentru un act sexual ajungea şi la 1.000 de euro, bani ce se opreau, de cele mai multe ori, la capii reţelei.

Printre clienţii prostituatelor de lux se vehiculează nume grele, precum Marian Oprişan şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.

Andreea Marta este soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar. Pe 30 mai, Codruţ Marta a fost dat în urmărire intenaţională, dispariţia fiind semnalată chiar de către soţia lui. Între timp, procurorii au obţinut împotriva lui un mandat de arestare, acesta fiind acuzat de implicare în afaceri petroliere prin care a prejudiciat statul cu 15 milioane de euro.

Virgine din Republica Moldova

Andreea Marta câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea de fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţi bogaţi.

Potrivit unor surse judiciare, Marta făcea "comenzi pentru virgine" în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro, conform Mediafax.

În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

Citeşte şi:

Soţia lui Codruţ Marta, fostul consilier al lui Blejnar, cercetată pentru prostituţie şi proxenetism

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net