Soţ şi soţie din România, fotografi de top în Anglia

Pe Daniel şi Ana Dumbravă, doi soţi din Târgovişte, îi leagă mai mult decât un certificat de căsătorie. Cei doi au în comun o incredibilă pasiune pentru fotografie şi amândoi au făcut performanţă în domeniu. Românii au devenit cunoscuţi peste hotare după ce au câştigat premii importante.

După ce în 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nuntă din România, cuplul Daniel şi Ana Dumbravă a obţinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar şi locul 2 în una dintre cele mai tari comunităţi de fotografi din lume. „Locul 2 din lume pe anul 2019 în una dintre cele mai tari comunităţi de fotografi din lume, FEARLESS! Cu muncă şi susţinere din partea asistenţilor mei, care mă acceptă cu toate nebuniile, cu recunoştinţă către părinţii mei care mi-au deschis apetitul de muncă, cu suport din partea tuturor colegilor de breaslă, ale  căror imagini m-au ţinut într-o provocare continuă. Susţinere 100% din partea Anei, alături de care am ajuns fotograf în topurile internaţionale!”, a scris Daniel Dumbravă pe pagina sa de Facebook.  


De asemenea, începutul de an le-a adus celor doi fotografi o altă distincţie importantă. „Nu ne închipuiam că şi de data asta FotoDumbrava a devenit fotograful anului 2019 în Anglia! Ne lăudăm pentru că voi toţi prieteni, miri, fotografi
ne-aţi dat motivaţie de a fi mai buni!”, au mai spus cei doi, citaţi de adevarul.ro.   

untitled-1.jpg

Acestea sunt doar câteva dintre miile de fotografii de nuntă pe care le-au făcut

Soţii Dumbravă fotografiază nunţi de 10 ani şi sunt de părere că încă n-au obţinut poza perfectă.    „Nu mi-am propus decât să mă depăşesc pe mine zi de zi. Să ajung la o fotografie perfectă, momentan, nu cred ca am reuşit. Întotdeauna mi-a plăcut să experimentez, să acţionez, să fac ceva ce ar putea fi mai mult decât banal. O imagine privită din patru colţuri diferite îţi va crea patru perspective diferite“, spune Daniel Dumbravă.   În spatele unui astfel de rezultat se ascund nopţi nedormite şi multe ore petrecute în studio pentru editarea fotografiilor.   „La fiecare eveniment la care particip, pe lângă fotografiile pe care clientul m-a plătit să i le dau, îmi las timp şi pentru câteva cadre pentru mine, pentru fotografiile mele de concurs, de suflet“, adaugă Ana Dumbravă. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1