Sorina Negoiţă, primele declaraţii după divorţul de Robert

sorina_negoita_0.jpg

Sorina și Robert Negoiță s-au căsătorit în 2013
foto: arhiva personală

Anul a început cu un divorţ în familia primarului Negoiţă. Robert Negoiţă (43 de ani) a divorţat de soţia sa cu 19 ani mai tânără. Şeful Sectorului 3 se îndrăgostise de Sorina Docuz de când aceasta era încă minoră. Separarea s-a produs fără scandal, elegant, la notar. Sorina Negoiţă a vorbit pentru prima oară despre divorţul dintre ea şi Robert Negoiţă.

La doar trei ani de la o nuntă cu ştaif, organizată în mare secret, Robert Negoiţă (43 de ani) a hotărât să divorţeze de nevasta sa, Sorina, o femeie cu 19 ani mai tânără decât afaceristul-politician. Primarul şi-a refăcut viaţă alături de o altă domnişoară.

Sorina Negoiţă, în vârstă de 24 de ani, a acordat un interviu pentru emisiunea ''Teo Show'', unde a oferit detalii despre divorţul de Robert Negoiţă. Cei doi s-au căsătorit în 2013 şi au împreună un băieţel de 2 ani.

sorina.jpg

Sorina și Robert Negoiță s-au cunoscut când aceasta era minoră
foto: captură Kanal D

"Este liber să facă ce vrea. Aşa cum şi eu sunt. Suntem liberi să ne refacem viaţă. Am văzut-o în presă (n.r. actuala iubită a fostului soţ), a fost inevitabil, dar nu am stat să o analizez fiindcă îmi face mie rău", a spus Sorina, fosta soţia a lui Robert Negoiţă.

"Sunt spre bine. Un divorţ nu e uşor. Important e că amândoi suntem bine şi avem grijă de Vlăduţ. Robert înseamnă foarte mult, m-a ajutat mult în viaţă, mi-a dat sfaturi pe partea de bussines. Este tatăl copilului meu. Nu mă gândesc să îmi refac încă viaţă", a mai adăugat Sorina.

Loading...

Citește și

  • sorina negoita robert negoita

    Primarul sectorului 3 are cu ce se mândri. Robert Negoiță (43 de ani) are o soție superbă, Sorina (24 de ani), care este un designer de succes. Împreună sunt fericiții părinți ai unui băiețel pe nume Cezar. Afacerea Sorinei Negoiță, Sow Atelier, a împlinit un an. Cu această ocazie, ea și-a invitat prietenele, nume mari din peisajul monden, și a dat o petrecere de pomină.

  • robert negoita sefia psd

    Primarul Sectorului 3 a anunțat, miercuri (23 septembrie), că își retrage intenția de a candida pentru funcția de președinte al PSD. Robert Negoiță a luat această hotărâre în condițiile în care Liviu Dragnea a anunțat că va candida, așa că a luat decizia de a face parte din echipa acestuia și îl susține împreună cu PSD București.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1