Sorin Ovidiu Vîntu, condamnat la doi ani de închisoare

Ultima actualizare:

    23 ianuarie 2014: Vîntu a apărut  ieri la audieri  tuns “periuţă” (Fotografii: Mediafax)
23 ianuarie 2014: Vîntu a apărut ieri la audieri tuns “periuţă” (Fotografii: Mediafax)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu dosarul favorizării lui Nicolae Popa, fostul şef al FNI.

Vineri, la instanţa supremă, Sorin Ovidiu Vîntu a dat o singură declaraţieîn dosarul în care este judecat pentru favorizarea fostului şef al FNI, Nicolae Popa, afirmând că acest dosar reprezintă doar o răzbunare politică şi o "primă factură" pe care o are de plătit, informează Realitatea TV.

"În opinia mea acest dosar a fost un înscris politic. În anul 2009 am susţinut cu toate forţele schimbarea preşedintelui României cu un altul. Am pierdut şi iată c-a apărut şi factura. Prima factură o reprezintă acest dosar de favorizare a infractorului", a arătat Vîntu.

Inculpatul a ţinut să menţioneze că deşi era prieten bun cu Nicolae Popa, acesta din urmă nu avea nevoie de ajutorul său, pentru că, din câte ştia el, Popa are propria sa companie în Indonezia, plus turneele de popice la care participa, profesionist fiind şi din care câştiga bani.

"Nicolae Popa s-a susţinut singur de când ştiu. El era jucător profesionist de popice şi juca. Avea şi o companie de care se ocupa acolo. Sumedenia de interceptări ale procurorilor nu are nicio relevanţă cu acest caz, iar toate discuţiile dintre mine şi Popa reprezintă ajutorul meu în sensul că-l ascultam şi îi ascultam apăsările, el fiind departe de ţară. Vorbeam cu Popa pentru a-l îmbărbăta, iar interceptările nu au legătură cu cazul", a mai arătat Vîntu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net