Sorin Cîmpeanu, despre atentatele din Paris: Nu sunt români morți

Ultima actualizare:

    Premierul interimar susține că nu există români printre victimele care au pierit la ParisFoto: Arhiva personală
Premierul interimar susține că nu există români printre victimele care au pierit la ParisFoto: Arhiva personală

Vineri (13 noiembrie), au avut loc șase atentate teroriste la Paris., în urma cărora au murit cel puțin 120 de oameni, alți aproape 200 fiind răniți. Sâmbătă (14 noiembrie), Ministerul Afacerilor Externe a declarat că nu sunt români printre victimele care au pierit în urma atacurilor care au avut loc în Franța.

 În cursul zilei de sâmbătă a avut loc o ședință de urgență la Guvern. Premierul Interimar Sorin Cîmpeanu a declarat că încă nu există încă cetățeni români care să fi murit în urma atentatelor de la Paris, potrivit Digi24.

Pe rețelele de socializare, au apărut zvonuri despre faptul că ar exista români printre victime. Cert este că printre răniți se află și un jurnalist român, Andrei Marian Mihai, care lucrează la France24.  Guvernul susține că nu există români morți în urma atentatelor de la Paris, în contextul în care autoritățile franceze au anunțat că va fi nevoie de câteva zile pentru a putea intedifica toate victimele, cât și naționalitatea lor.

„În primul rând doresc să exprim condoleanțe din partea Guvernului român pentru victimele de la Paris. (....) Așa cum ați fost informați deja, MAE a convocat celula de criză. Momentan nu există niciun cetățean român pe lista victimelor”, a declarat premierul interimar.

Întrebat dacă știe ceva despre români răniți în urma atentatelor de la Paris, Sorin Cîmpeanu a precizat că nu există multe informații, dar că până la ora actuală, nu există cetățeni români pe lista morților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net