Sorin Blejnar se visează Boss şi după gratii!

Ultima actualizare:

    Sorin Blejnar ţine la etichetă şi în locuri răcoroaseFoto: "Adevărul"
Sorin Blejnar ţine la etichetă şi în locuri răcoroaseFoto: "Adevărul"

Fiţe la închisoare! Sorin Blejnar, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), n-a renunţat la lux nici măcar în momentul în care a intrat în arest. El şi-a adus, printre bagaje, un costum de firmă, cel mai probabil pentru zilele în care va trebui să meargă în instanţă sau la audieri.

“Obrazul subţire cu cheltuială se ţine” – iată o zicală care îl ghidează pe Sorin Blejnar chiar şi la închisoare. Îmbrăcat cu pantaloni sport, hanorac şi vestă, fostul şef al Fiscului şi-a luat cu el şi un costum scump, scrie adevarul.ro. Marţi seară, când a fost adus la Câmpina, unde se află Centrul de reţinere şi arestare preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Sorin Blejnar avea în braţe o husă specială pentru protecţia sacourilor, pe care se vedea clar logo-ul unei prestigioase companii germane, specializată în haine pentru bărbaţi: Hugo Boss.

El va rămâne în Centrul de reţinere de la Câmpina cel puţin până la sfârşitul săptămânii, când Curtea de Apel Ploieşti va lua în discuţie contestaţia depusă de fostul şef ANAF la decizia de arestare preventivă.

Sorin Blejnar a fost reţinut luni, pentru 24 de ore, de procurorii DNA Ploieşti, care îl acuză de trafic de influenţă şi luare de mită - o sumă care depăşeşte 13 milioane de lei. Marţi, Tribunalul Prahova a decis să admită cererea de arestare preventivă pe numele fostului şef ANAF. Deşi Blejnar anunţase că va veni singur la Câmpina, poliţiştii l-au ridicat în trafic, aproape de Tâncăbeşti, şi l-au dus în arest la ora 22.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net