Sora lui Vadim Tudor aruncă bomba: “Fetele lui l-au băgat în pământ pentru bani”

Ultima actualizare:

    Lidia Samson este una dintre surorile lui Corneliu Vadim Tudor
Lidia Samson este una dintre surorile lui Corneliu Vadim Tudor

În familia lui Corneliu Vadim Tudor s-a declanșat un război în toată regula. Deși “Tribunul” a murit acym un an, acest eveniment nefericit nu a lăsat lucrurile să se așeze, iar pacea în familia s-a pierdut și mai tare. Fiicele acestuia, pe de o parte, alături de mătușa ,Magdalena, una dintre surorile lui Vadim, și cealaltă soră a acestuia, Lidia Samson, sunt într-un adevărat război.

Motivul: o proprietate din Bran, în care Magdalena a locuit vreme de 18 ani, după cum însuși fratele ei și-a dorit. Recent, însă, cealaltă soră, Lidia Samson, pe numele căreia se află casa care ar trebui să le revină fiicelor omului politic, și-a dat ruda afară și a lăsat-o pe drumuri, din dorința de a vinde proprietatea.

Casa din Bran care a devenit motiv de vrajbă în familie
Casa din Bran care a devenit motiv de vrajbă în familie

Luni, 10 octombrie, Eugenia și Lidia Tudor, alături de Magdalena Dumitru, au mers la “Teo Show”, unde și-au prezentat varianta lor din controversata poveste. “Sora mea a înaintat un process pentru a părăsi casa, după 18 ani în care am locuit acolo și am avut grijă de casă, de animale. Ea nu a fost niciodată acolo, iar acum s-a trezit că vrea să vândă ce e acolo alături de fratele nostru. Nu m-am așteptat niciodată să fiu scoasă cu poliția și jandarmii, eu operată fiind de o lună. A schimbat și încuietorile. A doua zi am dormit la o vecină, am sunat să-mi deschidă ca să iau animalele”, a povestit mătușa Magdalena.

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor și sora lui, Magdalena
Fetele lui Corneliu Vadim Tudor și sora lui, Magdalena

Fiicele lui Vadim au fost și mai dure cu privire la Lidia Samson. “Doamna Lidia Samson are multe senzații. Ideea este că, dacă nu calci într-o casă, cum ar putea ca lucrurile din acea casă să fie ale ei?! Actele sunt pe numele ei. La acest proces nu ni s-a dat dreptul de a ne apăra, au fost două termene care s-au ținut cu . Vrem să ne luăm lucrurile personale de acolo și atât”, a spus Lidia, fata cea mare, completată și de Eugenia: “Tata i-ar fi zburat capul de pe umeri mătușii mele pentru ce a făcut. Poate să păstreze casa, noi vrem doar lucrurile tatălui nostru și ale mătușii  Magdalena”.

Magdalena Dumitru este sora mai mare a lui Vadim Tudor
Magdalena Dumitru este sora mai mare a lui Vadim Tudor

Lidia Samson a primit dreptul la replică și a aruncat cuvinte grele: “Ele nu au nici măcar un bonuleț. Sunt în casa mea, obiectele sunt ale mele. Totul e cumpărat de mine și de soțul meu. Ele își pun poalele în cap, eu nu sunt genul să-mi pun poalele în cap. Ele (fiicele și soția lui Vadim Tudor n.r.) l-au băgat în pământ . L-au băgat în pământ pentru bani, pentru plimbări în toată lumea. El nu mai avea bani nici de un covrig. Venea la mine și mânca. Nu mai putea, îmi spunea că la el în casă e un iad, își dorea să moară”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net