Sora lui Vadim, detalii cutremurătoare despre ultima zi din viața lui

Ultima actualizare:
Sora lui Corneliu Vadim Tudor crede că acesta știa că moare
Sora lui Corneliu Vadim Tudor crede că acesta știa că moare

Sora lui Corneliu Vadim Tudor, Maria Magdalena Dumitru (74 de ani) a dat detalii despre ultima zi din viața „tribunului” , dar și despre copilărie și despre vacanțele pe care și le petrecea la casa din Bran. Moartea lui a căzut ca un trăsnet pentru familia acestuia. Maria susține că fratele ei ar fi prevestit ceea ce urma să i se întample. În drum spre spital, Vadim i-ar fi spus soției lui, Doina, că este ultima lui zi pe acest pământ.

Fondatorul partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Sora lui a dezvăluit detalii neștiute despre ultima zi din viața „tribunului”. Se pare că încă de la primele ore ale dimineții, Vadim Tudor ar fi presimțit că acea zi fatidică va fi ultima pentru el, potrivit romaniatv.net.

Corneliu Vadim Tudor, fascinat de viața de după moarte


    Sora lui Corneliu Vadim Tudor crede că acesta știa că moareFoto: captură video Rtv
Sora lui Corneliu Vadim Tudor crede că acesta știa că moareFoto: captură video Rtv

«Îmi spunea cumnata mea că i-a spus, când l-a dus la spital, "Mamă, e ultima zi a mea". Când a ajuns acolo a facut infarct. Avea gheara asta de-l strângea de piept», a mărturisit Maria Magdalena Dumitru.  

Sora lui a mai povestit că Vadim Tudor era fascinat de viața de după moarte: «Îi plăcea să i se explice ce e dincolo, ce se întâmplă». Foarte șocant este faptul că, în camera „tribunului”, ceasul de pe biroul său s-a oprit la ora la care a murit.

La casa din Bran, unde îi plăcea să își petreacă timpul, Corneliu Vadim Tudor a fost pentru ultima oară luna trecută, chiar de ziua surorii lui. De această dată a stat două săptămâni, deși obișnuia să stea doar șapte zile, dar a vrut să îi ofere Mariei Magdalena o aniversare specială.

Despre copilărie, Maria Magdalena a menționat că îi lua apărarea mereu în fața părinților: «Eu sunt mai mare decât el cu opt ani. De multe ori îl bătea mama și mă așezam înaintea lui, să mănânc eu bătaie în locul lui. Îl iubeam foarte mult, că mai mult eu l-am crescut». Sora lui a mai povestit că Vadim își iubea fetele, pe Lidia și Eugenia, ca “pe ochii din cap”. Fondatorul PRM era și un mare iubitor de animale. La casa din Bran, pe lângă câini, avea și o căprioară, pe care o alinta Sisi, numele împărătesei Austro-Ungariei.

Maria s-a rugat nespus de mult pentru ca fratele ei să se facă bine: «M-am rugat. Doamne, te rog, dă-i putere. Fă să rămână doctorii înmărmuriți de puterea ta. Te rog, vindecă-l. Știe doar Dumnezeu de ce a făcut asta. Știți, scrie în Biblie „Ți-am format rărunchii în pântecele mamei tale și ți-am orânduit toate zilele tale, mai înainte ca tu să fi avut una”. Degeaba dau vina...că dacă mergea, dacă nu mergea. Așa trebuia.»

Viața lui Corneliu Vadin Tudor, în imagini 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net