Sora lui Vadim, detalii cutremurătoare despre ultima zi din viața lui

corneliu_vadim_tudor_main.jpg

corneliu vadim tudor sora
Corneliu Vadim Tudor i-ar fi spus soției lui că moare
Foto: Arhiva Click!

Sora lui Corneliu Vadim Tudor, Maria Magdalena Dumitru (74 de ani) a dat detalii despre ultima zi din viața „tribunului” , dar și despre copilărie și despre vacanțele pe care și le petrecea la casa din Bran. Moartea lui a căzut ca un trăsnet pentru familia acestuia. Maria susține că fratele ei ar fi prevestit ceea ce urma să i se întample. În drum spre spital, Vadim i-ar fi spus soției lui, Doina, că este ultima lui zi pe acest pământ.

Fondatorul partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Sora lui a dezvăluit detalii neștiute despre ultima zi din viața „tribunului”. Se pare că încă de la primele ore ale dimineții, Vadim Tudor ar fi presimțit că acea zi fatidică va fi ultima pentru el, potrivit romaniatv.net.

Corneliu Vadim Tudor, fascinat de viața de după moarte

sora_lui_vadim_tudor.jpg

sora corneliu vadim tudor
Sora lui Corneliu Vadim Tudor crede că acesta știa că moare
Foto: captură video Rtv

 

«Îmi spunea cumnata mea că i-a spus, când l-a dus la spital, "Mamă, e ultima zi a mea". Când a ajuns acolo a facut infarct. Avea gheara asta de-l strângea de piept», a mărturisit Maria Magdalena Dumitru.  

Sora lui a mai povestit că Vadim Tudor era fascinat de viața de după moarte: «Îi plăcea să i se explice ce e dincolo, ce se întâmplă». Foarte șocant este faptul că, în camera „tribunului”, ceasul de pe biroul său s-a oprit la ora la care a murit.

La casa din Bran, unde îi plăcea să își petreacă timpul, Corneliu Vadim Tudor a fost pentru ultima oară luna trecută, chiar de ziua surorii lui. De această dată a stat două săptămâni, deși obișnuia să stea doar șapte zile, dar a vrut să îi ofere Mariei Magdalena o aniversare specială.

Despre copilărie, Maria Magdalena a menționat că îi lua apărarea mereu în fața părinților: «Eu sunt mai mare decât el cu opt ani. De multe ori îl bătea mama și mă așezam înaintea lui, să mănânc eu bătaie în locul lui. Îl iubeam foarte mult, că mai mult eu l-am crescut». Sora lui a mai povestit că Vadim își iubea fetele, pe Lidia și Eugenia, ca “pe ochii din cap”. Fondatorul PRM era și un mare iubitor de animale. La casa din Bran, pe lângă câini, avea și o căprioară, pe care o alinta Sisi, numele împărătesei Austro-Ungariei.

Maria s-a rugat nespus de mult pentru ca fratele ei să se facă bine: «M-am rugat. Doamne, te rog, dă-i putere. Fă să rămână doctorii înmărmuriți de puterea ta. Te rog, vindecă-l. Știe doar Dumnezeu de ce a făcut asta. Știți, scrie în Biblie „Ți-am format rărunchii în pântecele mamei tale și ți-am orânduit toate zilele tale, mai înainte ca tu să fi avut una”. Degeaba dau vina...că dacă mergea, dacă nu mergea. Așa trebuia.»

Viața lui Corneliu Vadin Tudor, în imagini 

 • corneliu vadim tudor
  Corneliu Vadim Tudor, în biroul său
  foto: arhivă Click!
 • corneliu vadim tudor
  Corneliu Vadim Tudor, alături de fiicele sale Lidia și Eugenia, în anul 2013
  foto: arhiva personală
 • corneliu vadim tudor
  Fondatorul Partidului România Mare a făcut o vizită la redacția ziarului Adevărul, în 2012
  foto: arhivă Click!
 • corneliu vadim tudor
  Un alt tablou de famile, politicianul și fiicele sale, în 1999
  foto: arhiva personală
 • corneliu vadim tudor
  Corneliu Vadim Tudor, la lansarea volumului ”Saturnalii”, alături de Florin Piersic
  foto: arhiva personală
 • corneliu vadim tudor
  Corneliu Vadim Tudor, alături de Adrian Păunescu
  foto: arhiva personală
 • corneliu vadim tudor
  Corneliu Vadim Tudor alături de părinții lui
  foto: arhiva personală
 • corneliu vadim tudor
  Politicianul, alături de Ana Aslan și colonelul Gheorghe Eminescu, în 1983
  foto: arhiva personală
 • corneliu vadim tudor
  Corneliu Vadim Tudor, în anul 1986
  foto: arhiva personală
 • Maximize

1/9
Loading...

Citește și

 • cristian tudor popescu vadim tudor

  Cristian Tudor Popescu (58 de ani) a făcut o analiză poetică a versurilor scrise de Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. El a dat câteva exemple scrise de fondatorul partidului România Mare despre adversarii săi politici. Vadim și-a ironizat rivalii în poezii, i-a comparat cu animale sau i-a amenințat că „vor muri până-n Crăciun”.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a fost considerat unul dintre cei mai mari simpatizanți ai Partidului Comunist, în ciuda poziţionării la extrema dreaptă a formaţiunii politice pe care a înfiinţat-o, Partidul România Mare. El s-a remarcat prin versurile de laudă dedicate Elenei Ceaușescu, la apogeul "Epocii de Aur".

 • Corneliu Vadim Tudor cersetori blestem

  Moartea lui Corneliu Vadim Tudor i-a luat luni (14 septembrie) prin surprindere şi pe cei care-l îndrăgeau, și pe cei care nu-l aveau la suflet. Foarte puțini dintre aceștia știu, însă, care a fost una dintre cele mai mari temeri ale scriitorului devenit om politic. Este şocantă ultima sa mărturisire făcută pentru „Click!”.

 • corneliu vadim tudor

  Trupul neînsulfeţit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus marţi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti. Părintele Emil Cărămizaru, care slujeşte la acest lăcaş de cult, a declarat că fostul lider PRM și-a dorit să fie depus acolo.

 • corneliu vadim tudor

  Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

 • priveghi corneliu vadim tudor

  „Tribunul” a murit luni, 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani. Cei care vor să îi ofer un ultim omagiu fondatorului Partidul România Mare au ocazia marți (15 septembrie).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1