Sora lui Sergiu Nicolaescu şi soţia regizorului sunt la cuţite, deşi locuiesc în aceeaşi casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu a declanşat un război între sora Iolanda (86 de ani) şi soţia Dana (36 de ani). Iolanda Nicolaescu susţine că Dana n-o mai ajută de când a dat-o în judecată.

Numele Iolandei Nicolaescu nu apare deloc în testamentul lăsat de fratele său, care s-a stins în ianuarie 2013, lucru care o contrariază foarte tare. „Eu nici nu exist în acest testament. Eu nu pot să cred că fratele meu nu s-a gândit la mine. Noi ne-am iubit foarte mult unul pe altul, încă din copilărie. Am avut o relaţie specială. Sergiu întotdeauna îmi spunea că, dacă va muri înaintea mea, n-am de ce să-mi fac griji, pentru că el îmi va lăsa suficient ca să trăiesc liniştită", ne-a declarat Iolanda Nicolaescu.

Sora artistului ne-a mai spus că, după ce a atacat în instanţă actul, Dana Nicolaescu s-a supărat foarte tare pe ea. „S-a supărat pe mine şi mi-a tăiat atât subvenţiile pentru mâncare, cât şi cele pentru medicamente. Am noroc cu o prietenă foarte bună, care mă ajută cu tot ce am nevoie", a adăugat Iolanda Nicolaescu.

Prietenul maestrului, regizorul Ioan Cărmăzan, sare, însă, în apărarea Danei Nicolaescu: „Eu am sunat-o pe Dana. Mi-a zis: "Nu i-am tăiat nici o subvenţie de la mâncare, nici de la medicamente. Nu-mi face plăcere că s-a deschis un proces, dar mă supun justiţiei. Şi nici nu pot să-i port pică, pentru că a declanşat această poveste». Asta era opinia Danei", a declarat, pentru rtv.net, Cărmăzan. Acesta crede că regizorul ar fi trebuit să precizeze clar în testament banii pe care soţia Dana trebuie să-i dea lunar Iolandei.

Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 83 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit în ianuarie 2013, la 83 de ani. El fusese internat la Spitalul Elias, în 26 decembrie 2012, cu dureri abdominale.

simeon stalpnicul png

Starea lui s-a degradat treptat. În sala de operaţii, i s-a pus diagnosticul: apendicită perforată şi peritonită. Maestrul a fost operat. După intervenţie, au apărut complicaţii pulmonare şi cardiace care au dus la deces.

CITEŞTE ŞI:

Regizorul Ioan Cărmăzan sare în apărarea Danei Nicolaescu: «Ea a respectat tot ce a lăsat Sergiu şi tot ce a vrut el»

Lupta pe avere dintre soţia şi sora lui Sergiu Nicolaescu a ajuns în instanţă

Slujbă pentru Nicolaescu doar dacă îi îngroapă cenuşa

Sora regizorului Sergiu Nicolaescu întreţinută de cumnată! Vezi cine spune asta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net