Sora jandarmului care a lovit un bătrân, condamnată penal că a bătut un elev

Ultima actualizare:

    Sora jandarmului care a lovit un protestatar este și ea acuzată că a lovit un elevFoto: Adevărul
Sora jandarmului care a lovit un protestatar este și ea acuzată că a lovit un elevFoto: Adevărul

Mihaela Burnel este sora jandarmului care a fost filmat lovind cu pumnul un bătrân în timpul protestului din 20 ianuarie. Pierderea cumpătului în situații delicate pare să fie o trăsătură de familie pentru că și sora jandarmului a fost condamnată penal după ce a lovit un elev în sala de curs.

Mihaela Burnel avea 25 de ani la acea vreme și preda geografie la școala din localitatea Padina. Incidentul s-a întâmplat în anul școlar 2014-2015, în al doilea an în care Mihaela Burnel se afla la catedră, informează Adevărul.

Atunci când se afla în timpul unei ore, i-a aplicat o corecție fizică unui elev care se plimba prin clasă, în fața celorlalți colegi. Când au aflat ce i s-a întâmplat fiului lor, părinții au mers la școală pentru a sta de vorbă cu profesoara, dar aceasta plecase. În consecință, părinții copilului au sunat la 112 în ziua următoare, întrucât copilul începuse să nu se simtă bine, în urma loviturii primite.

La spital, părinții au obținut un certificat medico-legal și au depus plângere la poliție. parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele a trimis-o în judecată pe Mihaela Burnel, iar instanța a condamnat-o, pe 28 septembrie 2016, la șase luni de închisoare cu suspendarea executării și un termen de supraveghere de doi an în aceeași lună în care a primit condamnarea. Din noiembrie 2016, hotărârea a rămas definitivă, dar profesoara a continuat să predea la școala din Padina.

Conform sursei citate, Mihaela Burnel este și nora liderului PSD din Padina, Frățilă Burnel, un important proprietar de terenuri agricole din zona Bărăganului. Informația a fost confirmată și de primarul comunei Padina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net