Șoferul microbuzului care a provocat accidentul de pe Autostrada Transilvania făcea live pe Facebook!

Ultima actualizare:

    Şoferul are 30 de ani şi este din judeţul MureşFoto: captură video
Şoferul are 30 de ani şi este din judeţul MureşFoto: captură video

Accidentul de microbuz care a avut loc pe Autostrada Transilvania, din județul Cluj, a fost transmis live pe Facebook de către șofer. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

Într-o postare pe Facebook se vede cum șoferul care a provocat accidentul de microbuz transmitea live de la volan. Într-un moment de neantenți, în timp ce schimba banda de circulație, microbuzul lovește un parapet, apoi se răstoarnă. Microbuzul aucea persoane de la muncă din străinătate și se îndrepta spre județul Mureș. În microbuz se aflau 5 persoane, şoferul şi 4 pasageri. Toți au fost răniţi în accident.

Șoferul microbuzului s-a ales cu dosar penal

Șoferul microbuzului nu era atent la condus pentru că făcea live pe Facebook. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Şoferul are 30 de ani şi este din judeţul Mureş. În urma accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din primele cercetări, a reieşit că în timp ce conducea microbuzul, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapetul din partea dreapta a sensului de mers, după care a fost lovit de o utilitară care circula pe aceeaşi direcţie”, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Care este starea răniților

Cei cinci răniți internați în urma accidentului de pe Autostrada Transilvania, toţi bărbaţi, prezintă politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme cranio-faciale severe, fracturi, luxaţii şi plăgi. Unii dintre răniţi au fost operaţi sau internaţi la Terapie Intensivă.

„Toţi cinci sunt stabili, dar cu posibilitate de evoluţie critică şi complicaţii secundare traumelor”, au declarat medicii pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net